Notícies ACI

11 Desembre 2018 Notícies
Durant l’acte es van presentar les novetats per al 2019 i es va escollir un nou representant del Consell Assessor.
3 Desembre 2018 Notícies
Des del passat 4 de desembre ACI compta amb dues noves consultories d’Instal·lacions entre els seus socis: OTP i INDUS.
22 Novembre 2018 Notícies
El 20 de novembre es celebrà una jornada sobre Solucions híbrides de cabal variable de refrigerant dins el marc normatiu actual.

Els socis informen

17 Desembre 2018 Els socis informen
Hager presenta els detectors de moviment i de presència: estalvi energètic, fàcil intal·lació, disseny i tecnologia innovadora.
12 Desembre 2018 Els socis informen
El proper dimecres 19 a partir de les 19:00 a l’Edifici MediaTIC, tindrà lloc la 31a Tertúlia Professional de CESPC.
3 Desembre 2018 Els socis informen
La versatilitat de les unitats interiors i exteriors, Aquatermic Multisplit-Hybrid millora l'eficiència energètica de la llar.

ACI col·labora amb

JORNADES ACCIÓ - Oportunitats de negoci associades al projecte Grand París

Categoria
Altres Esdeveniments
Data
2018-11-16
Lloc
Passeig de Gràcia, 129 08008 Barcelona
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web

El Grand Paris és el macro projecte d'ordenació urbana de la regió metropolitana Île de France, amb eix a la capital francesa.Els principals focus d'actuació són estacions de rodalia, metro i transport associat edificació d'habitatges, cultura i medi ambient.

En el marc d'aquest gran repte, la Societé du Grand Paris, creada ad-hoc per dissenyar i gestionar la monumental inversió (la quarta al món, després dels grans projectes xinesos), especialment pel que fa a la construcció de noves línies de metro i estacions (amb 200 km de línies i 68 noves estacions), gestiona l'adquisició de l'equipament necessari per a la seva execució i el desenvolupament al voltant de les estacions.

Durant la sessió, podràs conèixer les oportunitats de negoci que ofereix el projecte del Grand Paris, el calendari d'execució de les obres, les diferents licitacions obertes i com accedir-hi. Els participants també tindran l'oportunitat de conèixer els detalls sobre la trobada empresarial amb els compradors que liciten les obres i les empreses constructores implicades en el projecte, que organitza l'Oficina exterior d'ACCIÓ a França i la Société du Grand Paris al febrer de 2019 a París.

 

Per a més informació, www.accio.gencat.cat

 
 

Totes les dates

  • 2018-11-16

Proporcionat per iCagenda