Notícies ACI

19 Setembre 2018 Notícies
Fins a 11 empreses aposten de nou per l'ACI, tot col·laborant amb la modalitat BRONZE en l'organització del nostre 10è Aniversari.
10 Setembre 2018 Notícies
L'acte commemoratiu de caire lúdico-institucional, comptarà amb més de 150 assistents de l'àmbit del sector de l'edificació. #ACI10Aniv
7 Setembre 2018 Notícies
El proper 27 de setembre de 2018, RBVAir 72F organitza una jornada tècnica sobre el disseny d'instal·lacions de clima.

Els socis informen

20 Setembre 2018 Els socis informen
Per tercer any consecutiu, EUROFRED ha rebut el segell de "Càlcul" i "Compensació" del Registre de la Petjada de Carboni.
20 Setembre 2018 Els socis informen
El proper 26 de setembre, encararan noves eines de gestió en el nostre sector mitjançant la metodologia Lean.
18 Setembre 2018 Els socis informen
El Catàleg reforça l'estratègia d'EUROFRED orientada als equips frigorífics que utilitzen gasos més ecològics.

Cafè Lean amb Renée Smith

Categoria
Altres Esdeveniments
Data
2018-09-13
Lloc
Carrer Wellington, 19
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web

Què es necessita per crear un lloc de treball on pugui prosperar una forma de treballar? Com poden els líders convéncer als empleats d'assenyalar problemes, compartir idees i provar solucions, especialment si aquests comportaments no es van promoure en el passat? Basat en els resultats de 50 entrevistes i experiències de recerca al govern de l'Estat de Washington, entre líders i equips centrats en l'ésser humà que disminueixen la por i augmenten l'amor pel lloc de treball.


Renée Smith és Directora de Desenvolupament d'Organització al Departament de Serveis Empresarials de l'Estat de Washington (DES). Lidera un equip atent i valent que proveeix Serveis de Transformació Lean, de Canvi d'Excel·lència i de Consultoria Lean G2G a les agències estatals i els governs locals en qualsevol lloc.En aquesta sessió, Smith proporcionarà informació pràctica per crear un lloc de treball on els membres de l'equip tinguin una experiència profundament gratificant i proporcionin un valor excepcional per als clients.

 
 

Totes les dates

  • 2018-09-13

Proporcionat per iCagenda