Notícies ACI

3 Març 2019 Notícies
L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI), va celebrar l’Assemblea Anual Ordinària de Socis a la seva seu de Barcelona.
17 Febrer 2019 Notícies
La Fira de Climatització i Refrigeració 2019, tindrà lloc a IFEMA, Madrid, del 26 de Febrer a l'1 de Març.
10 Febrer 2019 Notícies
El passat 5 de Febrer es formalitzà l'admissió de Danfoss com a nou Soci d’ACI per al 2019.

Els socis informen

Hitecsa Cool Air ha climatitzat el Centre de Salut amb dos equips autònoms partits amb ventilador axial de la sèrie Mistral
Mitsubishi Electric, ha estat un any més un dels principals col·laboradors en les Olimipíadas Nacionals Spain Skills
26 Març 2019 Els socis informen
Aprofitant la Fira C&R, Hitecsa presentar al mercat la seva nova solució Iot per a la gestió a distància dels seus equips de climatització.

ACI col·labora amb

Cafè Lean amb Renée Smith

Categoria
Altres Esdeveniments
Data
2018-09-13
Lloc
Carrer Wellington, 19
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web

Què es necessita per crear un lloc de treball on pugui prosperar una forma de treballar? Com poden els líders convéncer als empleats d'assenyalar problemes, compartir idees i provar solucions, especialment si aquests comportaments no es van promoure en el passat? Basat en els resultats de 50 entrevistes i experiències de recerca al govern de l'Estat de Washington, entre líders i equips centrats en l'ésser humà que disminueixen la por i augmenten l'amor pel lloc de treball.


Renée Smith és Directora de Desenvolupament d'Organització al Departament de Serveis Empresarials de l'Estat de Washington (DES). Lidera un equip atent i valent que proveeix Serveis de Transformació Lean, de Canvi d'Excel·lència i de Consultoria Lean G2G a les agències estatals i els governs locals en qualsevol lloc.En aquesta sessió, Smith proporcionarà informació pràctica per crear un lloc de treball on els membres de l'equip tinguin una experiència profundament gratificant i proporcionin un valor excepcional per als clients.

 
 

Totes les dates

  • 2018-09-13

Proporcionat per iCagenda