Notícies ACI

8 Novembre 2018 Notícies
Aquesta vegada MITSUBISHI ELECTRIC ens ofereix la oportunitat de debatre les instal·lacions de cabal variable de refrigerant.
2 Novembre 2018 Notícies
El passat 30 d'octubre va tenir lloc la jornada, on es van plantejar diverses solucions eficients per a botigues en Centres Comercials.
29 Octubre 2018 Notícies
Gràcies a la participació de SIBER com a Patrocinadors Platí, els socis de ACI gaudiran d'un 20% de descompte en la inscripció.

Els socis informen

11 Novembre 2018 Els socis informen
Els sistemes de ventilació mecànica controlada de doble flux de SIBER asseguren una qualitat de l'aire adequada per a la salut.
11 Novembre 2018 Els socis informen
Durant el cicle de jornades i conferències d'ACCIÓ, s'ofereix per aquest divendres 16 de novembre una proposta molt interessant.
7 Novembre 2018 Els socis informen
Aconsegueixen un estalvi d'energia de més de 30% respecte a la resta de sistemes de calefacció, aportant fins a 4'4kW.

ACI col·labora amb

Cafè Lean amb Renée Smith

Categoria
Altres Esdeveniments
Data
2018-09-13
Lloc
Carrer Wellington, 19
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web

Què es necessita per crear un lloc de treball on pugui prosperar una forma de treballar? Com poden els líders convéncer als empleats d'assenyalar problemes, compartir idees i provar solucions, especialment si aquests comportaments no es van promoure en el passat? Basat en els resultats de 50 entrevistes i experiències de recerca al govern de l'Estat de Washington, entre líders i equips centrats en l'ésser humà que disminueixen la por i augmenten l'amor pel lloc de treball.


Renée Smith és Directora de Desenvolupament d'Organització al Departament de Serveis Empresarials de l'Estat de Washington (DES). Lidera un equip atent i valent que proveeix Serveis de Transformació Lean, de Canvi d'Excel·lència i de Consultoria Lean G2G a les agències estatals i els governs locals en qualsevol lloc.En aquesta sessió, Smith proporcionarà informació pràctica per crear un lloc de treball on els membres de l'equip tinguin una experiència profundament gratificant i proporcionin un valor excepcional per als clients.

 
 

Totes les dates

  • 2018-09-13

Proporcionat per iCagenda