Notícies ACI

3 Març 2019 Notícies
L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI), va celebrar l’Assemblea Anual Ordinària de Socis a la seva seu de Barcelona.
17 Febrer 2019 Notícies
La Fira de Climatització i Refrigeració 2019, tindrà lloc a IFEMA, Madrid, del 26 de Febrer a l'1 de Març.
10 Febrer 2019 Notícies
El passat 5 de Febrer es formalitzà l'admissió de Danfoss com a nou Soci d’ACI per al 2019.

Els socis informen

11 Març 2019 Els socis informen
Un any més, Hager Espanya celebra el Dia Internacional de la Dona rendint homenatge a totes aquelles professionals del sector.
Hitecsa ha climatitzat la Factoria EUROPAC de Palència amb el seu Kubic STD 4502 que són equips d'alta eficiència i extracompactes
Adisa Heating Series ha sido la marca elegida para dar servicio de calefacción y ACS a las instalaciones del Hotel Chamartin.

ACI col·labora amb

POSPOSADA! Jornada Tècnica Interna BOSCH

Categoria
Jornades ACI
Data
2018-11-08
Lloc
Carrer Camí Vell de Sarrià, 23 (Entresòl)
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web
Adjunt

49è JORNADA TÈCNICA INTERNA - BOSCH 

INSTAL·LACIONS DE CABAL VARIABLE

I ENERGIA SOLAR EN AEROTERMIA

 

QUEDA POSPOSADA LA JORNADA PEL PROPER 8 de novembre de 2018BOSCH organitza a ACI la 49è Jornada Tècnica Interna pels socis de l'Associació.

Aquesta vegada, plantegem les possibles variants a tenir en compte a l'hora d'escollir un sistema de climatització per a espais de gran format on amb un compressor podem alimentar diversos espais.
Així doncs, parlarem sobre instal·lacions de cabal variable, on puntualitzarem els avantatges i inconvenients d'aquest tipus de sistema, respecte altres tecnologies aplicades, i quines possibles solucions tenim a l'abast a l'hora del disseny d'aquest tipus d'instal·lacions.

Per altra banda, també incidirem en aerotèrmia, un tema força interessant en aquest tipus d'instal·lacions on l'energia solar hi té molt a dir. 

 

Confirma la teva assistència, clicant Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Captura

 

 
 

Totes les dates

  • 2018-11-08

Proporcionat per iCagenda