150709 33JTEC HOSPITALS redMitjà: Caloryfrio Suport: Digital Data: 06/07/15 REF_ACI: NP150004

El proper 9 de juliol ACI (Associació de Consultors d'Instal·lacions) inicia un cicle de jornades sobre eficiència energètica en instal·lacions d'edificis hospitalaris en la qual s'abordaran diferents tipus d'instal·lacions, analitzades des de la praxi de l'enginyeria i amb l'aportació de solucions dels fabricants, on d'una manera transversal es podrà veure com elaborar un projecte amb les últimes innovacions teòriques i tècniques.

L'enginyeria Hospitalària és una especialitat realment complexa atesa la diversitat de prestacions simultànies requerides. Es tracta d'edificis de gran consum energètic, que funcionen constantment i han de garantir un alt nivell d'exigència, seguretat i fiabilitat.
 
Els productes que s'han d'utilitzar, per tant, han de ser de molta qualitat i d'última generació tecnològica, encara que amb garantia prou contrastada de bon funcionament. Així doncs, és una tipologia d'edifici ideal per conèixer nova tecnologia aplicada a un tipus d'instal·lació exigent per definició.
 
La Jornada tindrà lloc el 9 de juliol a l'edifici Tecnoespai al carrer Bailén, 68 de Barcelona de Enginyers BCN (Col ∙ legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona), a partir de les 9:30.
 
Tots aquells professionals o empreses que estiguin interessades a assistir a aquesta o altres jornades que organitzi ACI, poden posar-se en contacte amb l'Associació, dirigint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 693.84.01.27.