A continuació us mostrem un recull de notícies i altres informacions relacionades amb l’ACI, aparegudes en diversos mitjans de comunicació.

Si trobeu a faltar alguna informació, envuieu-nos un e-mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

 

 


 

Aquesta nova jornada organitzada per l'Associació de consultors d'instal·lacions, que radica a Barcelona, va tenir lloc el passat 26 de gener en el Tecnoespai de Enginyers BCN. En aquesta ocasió el tema tractat ha estat “les instal·lacions en oficines i edificis logístics”

Sauter, companyia especialista en gestió tècnica centralitzada d'instal·lacions i eficiència energètica d'edificis, ha patrocinat la jornada sobre Certificacions de Qualitat Ambiental en l'Edificació, desenvolupada el passat 18 de febrer en la ETSEIB, organitzada per l'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) .

12/02/2016

Dins del seu cicle monogràfic de jornada, l'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) celebra, el proper 18 de febrer a la seu de ETSEIB, a Barcelona, una trobada sota el títol de, 'Certificacions de qualitat ambiental en l'edificació. Comparativa dels diferents sistemes.

13-01-2016

Amb l'objectiu de dur a terme accions conjuntes de mutu interès per als sectors que representen, Secartys, Associació Espanyola per a la Internacionalització i la Innovació de les Empreses d'Electrònica, Informàtica i Telecomunicació, i ACI, l'Associació de Consultors d'Instal·lacions, han subscrit recentment un conveni de col·laboració.

Secartys, l'Associació Espanyola per a la Internacionalització i la Innovació de les Empreses d'Electrònica, Informàtica i Telecomunicació, i ACI, l'Associació de Consultors d'Instal·lacions, han subscrit un conveni de col·laboració amb l'objectiu de desenvolupar actuacions conjuntes en temes d'interès per als sectors que totes dues representen, com la innovació o la internacionalització.

L'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) i Interempresas Media, han signat un conveni de col·laboració pel qual les dues entitats es comprometen a desenvolupar accions conjuntes en el sector de la consultoria d'instal·lacions.

L'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) va organitzar el passat 9 de juliol al Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona una jornada sobre l'eficiència energètica en les instal·lacions d'edificis hospitalaris. L'esdeveniment, al qual van assistir un centenar de professionals, va comptar amb la participació d'especialistes en la matèria i destacades empreses del sector.

Primera jornada tècnica multidisciplinar d'ACI sobre Eficiència Energètica en Instal·lacions d'Edificis hospitalaris. Des del punt de vista de les Enginyeries, es proposaran les últimes innovacions tecnològiques per resoldre les problemàtiques més habituals en aquesta tipologia d'edificis.

Patrice Moreno, delegat durant 37 anys a Catalunya del Grup El Instalador, rep un dels premis per la seva trajectòria professional

La multinacional japonesa, sota la decisió del jurat format per associacions espanyoles i amb el suport de la Revista Habitat Futura, va premiar tres projectes nacionals sota els criteris basats en la innovació, la Rehabilitació i la gestió integral de l'edifici.