• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 930 012 260
  • Camí vell de Sarrià, 23 En. 1ª Barcelona

A continuació us mostrem un recull de notícies i altres informacions relacionades amb l’ACI, aparegudes en diversos mitjans de comunicació.

Si trobeu a faltar alguna informació, envuieu-nos un e-mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

 

 


 

ACI va organitzar el seu 37ª jornada Monográfica sobre instal·lacions en el sector terciari, dedicat a oficinas i edificios logístics

Aquesta nova jornada organitzada per l'Associació de consultors d'instal·lacions, que radica a Barcelona, va tenir lloc el passat 26 de gener en el Tecnoespai de Enginyers BCN. En aquesta ocasió el tema tractat ha estat “les instal·lacions en oficines i edificis logístics”

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SPR_170201_PRO_D_170314_Conv_37JTEC.pdf)37Jtec_Proinstalaciones[ ]433 kB
Llegeix més...

Newsletter Climaeficiencia Sauter patrocina una jornada sobre certificacions de qualitat ambiental en l'edificació

Sauter, companyia especialista en gestió tècnica centralitzada d'instal·lacions i eficiència energètica d'edificis, ha patrocinat la jornada sobre Certificacions de Qualitat Ambiental en l'Edificació, desenvolupada el passat 18 de febrer en la ETSEIB, organitzada per l'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) .

Amb prop de 100 assistents, la trobada va acollir la presentació dels principals segells de certificació ambiental (Llegiu, Breeam, DGNB, Minergie) i les seves característiques més destacades, camps d'aplicació, nivells de certificació, costos associats... Va permetre també que els participants aclarissin els seus dubtes en afrontar un procés de certificació en un edifici.

Acord de col·laboració entre Secartys i ACI

13-01-2016

Amb l'objectiu de dur a terme accions conjuntes de mutu interès per als sectors que representen, Secartys, Associació Espanyola per a la Internacionalització i la Innovació de les Empreses d'Electrònica, Informàtica i Telecomunicació, i ACI, l'Associació de Consultors d'Instal·lacions, han subscrit recentment un conveni de col·laboració.

Llegeix més...

Secartys i l'Associació de Consultors d’Instal·lacions signen un conveni de col·laboració

04/12/2015

Secartys, l'Associació Espanyola per a la Internacionalització i la Innovació de les Empreses d'Electrònica, Informàtica i Telecomunicació, i ACI, l'Associació de Consultors d'Instal·lacions, han subscrit un conveni de col·laboració amb l'objectiu de desenvolupar actuacions conjuntes en temes d'interès per als sectors que totes dues representen, com la innovació o la internacionalització.

Llegeix més...

Assolir l'eficiència energètica a les instal·lacions d'edificis hospitalaris

L'Associació de Consultors d'Instal·lacions (ACI) va organitzar el passat 9 de juliol al Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona una jornada sobre l'eficiència energètica en les instal·lacions d'edificis hospitalaris. L'esdeveniment, al qual van assistir un centenar de professionals, va comptar amb la participació d'especialistes en la matèria i destacades empreses del sector.

Llegeix més...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies