ACI estudia el paper de les enginyeries d’instal·lacions a una edificació al REBUILD

 NPR 200901 Rebuild Descomptes Encap

Barcelona, 16 de setembre de 2020 -És important conèixer que més del 30% del pressupost d'una construcció correspon a les instal·lacions i que la seva incidència en el projecte i en l'obra només és superada per la sensació de confort que el seu usuari tindrà quan utilitzi aquest espai.

Per aquest motiu des de REBUILD han demanat col·laboració a l’ACI per estudiar per primer cop dins del seu congrés el paper de les enginyeries d’instal·lacions a una edificació.

El Summit d'Enginyeria, organitzat per l’ACI s’enfocarà sobre 3  eixos temàtics principals:

  • El futur dels hospitals en un escenari post-Covid19
  • L’adaptació del sector Turístic: Convertir els Hotels i restaurants en espais més saludables i eficients
  • Treballar en un entorn segur. Edificis d’oficines saludables (Healthy Architecture) versus la realitat d’avui dia.

Aquesta ultima sessió es dividirà en dues parts. La primera part participaran la Sra. Mª Lluïsa Sànchez, Sòcia de JSS Efficient Engineering, que farà una introducció on parlarà dels canvis que ha comportat la pandèmia i com això ha obligat a tot el sector a re-pensar com s’estan fent ara els edificis, però que és una oportunitat per anar més enllà i fer una reflexió més transversal sobre com plantegem la salut dels edificis, no només en context de pandèmia. A partir d’aquí es debatrà amb en Manel Bailo, Arquitecte soci de Bailo y Rull Arquitectura, ADD arquitectes Ricard Santamaria Director de H.A U S Healthy Buildings SL .

La segona part anirà a càrrec del Sr. David Pedrerol, CEO  d’INDUS Enginyeria i Arquitectura. que contraposarà aquesta visió de futur amb la realitat que existeix avui dia. Sota el títol “Com treballar en un entorn segur”, analitzarà les causes de la situació actual, i plantejarà les actuacions que caldria fer per millorar aquest tipus d’edificis.

Si sou socis i esteu interessats en aconseguir entrades, cliqueu AQUÍ:

 

 DESCOMPTES REBUILD