• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 930 012 260
  • Camí vell de Sarrià, 23 En. 1ª Barcelona

ACI celebra la seva Assemblea Anual de Socis 2016

En la trobada, que va comptar amb l’assistència de bona part dels associats, es va exposar l’activitat desenvolupada per la Junta i Comissions durant el 2016, essent aquesta aprovada per unanimitat.

IMG001 20170222 red
Relatiu a aquest apartat, cal destacar la renovació de Junta Directiva resultant de les Eleccions celebrades al mes de setembre. També la Jubilació d’Emili Pascual, a qui el nou President, Xavier Martínez dedicà unes paraules d’agraïment i reconeixement per la gran tasca duta a terme liderant i coordinant la Comissió Tècnica fins ara, que també feu extensives als companys de la Junta anterior.

Es presentà també la incorporació de Clara Pirot, per donar suport a aquesta Comissió i en tasques de Comunicació i el nou representant del Consell Assessor: Carlos Ibáñez (Sauter Ibérica) que farà d’enllaç entre l’associació i els seus Socis Protectors durant tot aquest exercici. En l’aspecte econòmic, s’aprovà unànimement l’informe presentat.

IMG002 20170222 red
A continuació es varen mostrar les línies d’actuació previstes per al 2017, entre les que cal destacar un Pla d’acció per guanyar una major representativitat i presència durant aquest exercici, així com la presentació de nous serveis als socis i una major diversificació en els actes i jornades que organitza l’associació, donant resposta a propostes fetes pels mateixos membres d’ACI. El Calendari per al 2017, farcit d’activitats, resulta una bona mostra de la varietat i increment d’ocasions que ACI propicia per a que els seus integrants es trobin i intercanviïn opinions i experiències.

Seguidament, i lligat amb el tema anterior, es presentà la Proposta de Pressupost per al 2017, que fou aprovada de forma unànime.

IMG003 20170222 red

 

 

A continuació es van aprovar les noves incorporacions, entres les que destaquem ARC Bcn, com a Socis Numeraris, i Hitecsa-Adisa, Unex, Legrand, Italsan, Orkli i Trane com a Socis Protectors.

En l’última fase de l’Assemblea, es va iniciar un torn obert de preguntes on, a suggeriment d’alguns associats, s’acordà abordar el tema de les formacions específiques per part de l’associació, com a nou objectiu per al 2017.

Finalment l’Associació va oferir un petit refrigeri als assistents, per a seguir d’una forma més distesa amb el debat anterior.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_170222_ASSEMBLEA.pdf)NPR_170222_ASSEMBLEA.pdf[ ]430 kB

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies