• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 930 012 260
  • Camí vell de Sarrià, 23 En. 1ª Barcelona

37ª J. Monogràfica ACI Instal·lacions Sector Terciari: Oficines i Edificis Logístics

El mercat immobiliari, concretament el segment dels edificis logístics i oficines, està experimentant un augment notable de les ofertes i les transaccions. Això ens porta a considerar quin és el paper de les consultories d’instal·lacions en aquest procés com a font considerable del nostre mercat.


Aquesta nova Jornada pretén donar a conèixer de primera mà les perspectives de les entitats i administracions que estan involucrades en aquest mercat així com veure les solucions tècniques que les enginyeries i fabricants podem oferir a l’inversor i així obtenir els millors rendiments energètics i econòmics.


La Jornada es completa amb la visió d'Aguirre-Newman. Ens aportarà el seu punt de vista com a Project manager tenint en compte de que es tracta d'una companyia especialitzada en la creació de solucions a mida per a qualsevol necessitat immobiliària.

Per a més informació descarregar document adjunt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies