NPR 161220 7ForumACI CopaCava Noti

 

Xavier Martínez, nou President d’ACI, aprofità l’esdeveniment per presentar la composició de la nova Junta Directiva i les seves principals línies d’actuació. Posteriorment prengué la paraula Loren Carreras, Vocal de Comissió Tècnica, que explicà la reestructuració de la mateixa i quins nous serveis s’oferiran als socis a partir d’ara.

També s’aprofità l’avinentesa per donar la benvinguda a les noves incorporacions: ARC BCN com a Soci Numerari i ITALSAN, LEGRAN i ORKLI com a Socis Protectors.

NPR 161220 7ForumACI CopaCava Noti1


Finalment es presentà a Carlos Ibáñez (SAUTER IBÉRICA, SA) com a Representant del Consell Assessor per al 2017 i, per tant, la nova veu dels Socis Protectors dins l’òrgan de gestió de l’ACI.

NPR 161220 7ForumACI CopaCava Noti2
Com ja és habitual, a continuació s’inicià un debat en què s’analitzà l’estat actual del sector i es parlà de com es pot incidir des d’ACI per a millorar les condicions professionals del col·lectiu que representa, establint noves línies d’actuació que es posaran en marxa durant el 2017.

Per cloure l’acte, es convidà a tots els assistents a un local proper a l’Associació on es va poder fer un tast de gin-tonics acompanyat de diverses tapes i es va brindar amb Cava per un prósper 2017.