ACI us informa dels diversos canvis que s'han produït en l'estructura interna de l'associació i el seu personal.

Com ja vam informar, abans de l'estiu l’Emili Pascual va comunicar la seva intenció d'anar disminuint progressivament la seva activitat professional per gaudir d'una més que merescuda jubilació.

La recerca de la persona que el pogués substituir no ha estat senzilla per a l’ACI. Finalment la nova Junta ha apostat per implementar un nou model de funcionament a la Comissió Tècnica, amb la inclusió en Junta del Vocal de Comissió Tècnica (Loren Carreras - TDI Enginyers) que farà d'enllaç entre aquests dos òrgans essencials per a l'Associació.

NPR 161121 CPirot Noti
Paral·lelament i per a reforçar aquest departament, hem incorporat a la Clara Pirot, una estudiant de Màster de Gestió Integral de la Construcció - Especialitat Rehabilitació a la Universitat Ramon Llull - La Salle, estudis que està cursant de forma simultània amb un Postgrau de Gestió Energètica d'Edificis a l'Escola Sert, que ja està finalitzant.

La seva funció serà la de donar suport a la Comissió, encarregant-se de la gestió i coordinació dels diferents equips de treball. Igualment assumirà diverses tasques relacionades amb la comunicació de l'ACI i la seva presència a les xarxes socials que esperem dinamitzar definitivament amb aquesta incorporació.

Podeu contactar amb ella als telèfons habituals de l'ACI o enviant-li un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_161121_CPirot_CT.pdf)NPR_161121_CPirot_CT.pdf[ ]99 kB