El bon clima va presidir la trobada i van haver breus parlaments dels dos representants d’ACI que deixen els càrrecs, Josep Mª Tremps i Manel Garcia, on expressaven la seva voluntat de seguir col·laborant amb l’Associació en tots aquells assumptes en que la nova Junta ho consideri convenient.

NPR 160928 EPSociHonor Noti3
Per la seva banda, Xavi Martínez com a nou President de l’ACI, els va agrair l’esforç i dedicació durant aquests quatre anys, acceptant l’oferi-ment de col·laboració. També aprofità per fer un petit esbós del que configurarà la línia principal d’acció de la nova Junta, amb l’objectiu prioritari d’incrementar la massa social i la representativitat de l’Associació.

Finalment es va aprofitar la trobada per a fer un dinar de comiat en honor de l’Emili Pascual, col·laborador imprescindible d’aquesta associació durant els darrers sis anys, que ha decidit disminuir la seva activitat professional per gaudir d’una més que merescuda jubilació.


NPR 160928 EPSociHonor Noti2

 

Des d’ACI es va fer entrega d’un petit obsequi com a mostra d’agraïment per tots aquests anys de generositat i dedicació envers el projecte. Així mateix, es va comunicar la intenció de proposar Emili Pascual com a nou Soci d’Honor de l’ACI a la propera Assemblea de Socis.