Aquest informe neix a partir d’una proposta sorgida en el marc del 1r Fòrum ACI d’Enginyeries i Fabricants, celebrat a mitjans de 2013.

NPR 160714 6FORUM Noti3
La pretensió és proporcionar als membres d’ACI una valoració el més real possible sobre l’estat actual del nostre sector, a partir de les dades aportades pels propis socis sobre el seu volum de negoci, analitzant-ne la distribució del mateix.

Per aquest motiu s’han enviat enquestes a les enginyeries que formen l’ACI, demanant dades relatives a l’exercici anterior. Amb les dades contingudes en les enquestes que ens han sigut retornades, s’elabora aquest informe amb la voluntat d’esdevenir un reflex del mercat de la Consultoria d’Instal·lacions en l’exercici 2015.

Tot i mantenir l’essència del document, enguany s’han introduït alguns canvis relatius al tipus de dades presentades, diferenciant per exemple entre projectes on el client prové de l’administració pública o del sector privat, sempre amb l’objectiu d’incrementar-ne la utilitat i de proporcionar el màxim d’informació als associats. Aquest document es troba disponible a l’Àrea Privada de socis del web de l’ACI.


Tots aquells que estiguin interessats a assistir a aquesta o altres jornades organitzades per ACI, poden posar-se en contacte amb l'Associació dirigint un correu electrònic a
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 693.84.01.27.