A continuació teniu el llistat dels cicles de webinars de l'ACI pels mesos de Juny i Juliol

L'ACI presenta el calendari dels seus propers webinars

 

ACI posa en marxa un nou cicle de webinars amb els que pretén generar un espai per parlar de la represa de l’activitat en el sector i analitzar sota quins nous paràmetres s'haurà de treballar en aquesta “nova normalitat” que sembla que ha arribat per quedar-se.

 

NEW NORMAL - OFICINES
26 DE MAIG DE 2020

Com serà la tornada a les oficines. Com s'adequaran els edificis i com serà el disseny dels nous edificis que s'estan projectant per fer-los més saludables?

 "Descarrega't l'informe, aquí"

NEW NORMAL - HOSPITALS
09 DE JUNY DE 2020

Després de la crisi Covid-19 i després de l'adequació d'urgència d'espais hospitalaris, què canviarà a les instal·lacions sanitàries un cop haguem tornat a la nova normalitat?

 

NEW NORMAL - HOTELS
(DATA PENDENT DE DETERMINAR)

El sector hoteler i el turisme són un dels sectors que més patirà i més trigarà a recuperar la nova normalitat. Quines normatives s'hauran d'implantar i quines mesures de seguretat sanitària es poden aplicar?

"Inscriu-te de franc, aquí"

NEW NORMAL - CRITERIS DE DISSENY D’INSTAL·LACIONS
07 DE JULIOL DE 2020

Com serà la nova normalitat des del punt de vista del funcionament de les empreses? Donarem una visió de la gestiódel personal o adequació d'algunes pautes o normes per assolir un ambient de treball més net i segur.

 

NEW NORMAL - SISTEMES DE PURIFICACIÓ D’AIRE
21 DE JULIOL DE 2020

Quines tecnologies són les òptimes per filtrar l'aire? Com es troba l'equilibri entre un sistema de filtratge segur en espais públics i una racionalització dels costos energètics?