Amb aquest titular obria, el passat dimarts 26 de maig un cicle de webinars organitzat per l’ACI.

S’obre una oportunitat a les enginyeries per adaptar els edificis i fer-los més saludables

Amb aquest titular obria, el passat dimarts 26 de maig un cicle de webinars organitzat per l’ACI. Sota el títol de “NEW NORMAL” agruparà diverses taules rodones sobre temes específics amb l’objectiu d’analitzar i mantenir-se informat sobre les últimes novetats que la crisi del Covid ha impulsat en matèria d’instal·lacions.

El primer va enfocar-se en els edificis d’oficines i espais de treball. Va comptar amb la presència del Sr. Joan Gallostra, President de JG Ingenieros, com a ponent principal qui va destacar que, malgrat tot, la pandèmia ha obert una oportunitat a les enginyeries per repensar les instal·lacions i sistemes de filtratge d’aire i per oferir solucions que permetin adaptar els edificis per fer-los més saludables.

A més, la reunió virtual va comptar amb la presència de Félix Moreno (Coordinador Prescripció Catalunya i Aragó  d’LG Electronics), Adrià Mateo (Director de Projectes i Prescripció de Mitsubishi Electric), Marc Díaz (Responsable grans comptes i Prescripció  
de Panasonic) i Félix Manuel Rosa (Enginyer de Prescripció de Samsung Electronics Aire acondicionado Europa). Tots ells, treballen en companyies amb la seu central al continent asiàtic i ens van apropar a la realitat dels “New Normal” a empreses que els ha tocat viure la pandèmia una mica abans que nosaltres.

 

"Descarrega't l'informe, aquí"