Galletti organitza conjuntament amb ACI dues jornades tècniques als seus centres productius a Itàlia, durant els que es compartirà la visió del mercat per les diferents divisions tecnològiques del Grup.

 

El Grup Galletti organitza conjuntament amb ACI dues jornades tècniques als seus centres productius a Itàlia, durant els que es compartirà la visió del mercat per les diferents divisions tecnològiques del Grup.

El viatge inclourà una primera jornada tècnica sobre F‐GAS i DATA CENTERS, amb l’aplicació d’aquestes solucions en un projecte emblemàtic, que es desenvoluparà a la fàbrica que HIREF (GRUP GALLETTI) té a Pàdova. Al dia següent i dins de la segona jornada, es parlarà sobre INTEGRACIÓ DE SOLUCIONS I CÀLCUL DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA ESTACIONAL EN UNA INSTAL∙LACIÓ, a les instal∙lacions que GALLETTI té al seu centre de Bologna.

Tots aquells que estiguin interessats en assistir a aquestes o altres jornades que organitza ACI, poden posar‐se en contacte amb l’Associació, dirigint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 693.84.01.27.