En un ambient distès i en format reduït, s’aniran tractant temes sobre Gestió de Projectes, Gestió del despatx Professional, sense oblidar també aspectes tècnics específics, als que s’intentarà donar resposta per mitja d’aquestes sessions que es preveu tinguin una periodicitat bimensual.

NPR 170309 1JAW red


El passat 9 de març tingué lloc la primera trobada, centrada en una problemàtica que freqüentment els nostres associats han d’encarar. En el desenvolupament d’un encàrrec les modificacions en els projectes sovint representen una inversió de temps i esforç que no sol ser valorada ni recompensada pel client. Durant aquesta primera sessió es va abordar, dins la Gestió de Projectes, com dir no sense que sembli que només es contempla la vessant econòmica.

Durant més de dues hores es va parlar sobre aquest tema i com fer-li front, acordant diferents línies comuns de treball a desenvolupar durant les properes setmanes. També es varen apuntar altres possibles accions, derivades de l’intercanvi d’impressions, que s’han incorporat com a objectius per a dur a terme durant aquest primer semestre.

El document complert de treball s’ha fet arribar a tots els associats i estarà disponible a la pàgina web de l’ACI (www.acicat.org), dins l’àrea privada de socis.

 

L’ACI té previst programar més jornades Afterwork en els propers mesos. La propera tindrà lloc al mes de maig, per parlar sobre com gestionar els canvis d’arquitectura en els projectes.

Si voleu assistir a aquestes jornades o desitgeu rebre més informació, podeu enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 930 012 260 | 693 840 127.