El passat 25 de Febrer a l’Assemblea anual de socis es ratificà l'admissió de Gewiss

 

 

 

L’Associació de Consultors d’Instal·lacions incorpora GEWISS com a nou soci protector

 

El passat 25 de Febrer a l’Assemblea anual de socis es ratificà l'admissió de Gewiss com a nou soci Protector en Modalitat reduïda.

GEWISS és una empresa multinacional Europea especialitzada en la fabricació de sistemes integrals per a les instal·lacions elèctriques d'edificis de tipus residencial, terciari i industrial. És especialista en sistemes per a l'automatització de llars i edificis emprant l'estàndard internacional KNX, sistemes per a la protecció automàtica magnetotèrmica i diferencial, rearmaments automàtics de diferencials amb revisió prèvia, i sistemes d'il·luminació professional per a la indústria, instal·lacions esportives i il·luminació viària i urbana .

En els últims temps GEWISS s'ha especialitzat en sistemes basats en IOT i en el segment dels productes i serveis relacionats amb la recàrrega de Vehicles Elèctrics.

L’empresa líder i ACI, han promogut aquest acord per tal d’iniciar una etapa de treball conjunt amb la voluntat de prestigiar i defensar la professió, afavorint la millora en la qualitat tècnica del col·lectiu que representen i promoure les noves tecnologies eficients de climatització dins de l’ACI.  

 

Contacte de premsa:

Carmen Rodríguez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T- 681 096 760