ACI compta amb la col·laboració de CABALLÉ i TBI com a nou socis Numeraris.

 

CABALLÉ & ASSOCIATS i TB INGENIEROS
S’UNEIXEN AL PROJECTE DE L’ACI

 

A la darrera reunió de Junta es formalitzà l'admissió de CABALLÉ & ASSOCIATS Enginyers i TB INGENIEROS com a nous Socis d’ACI per al 2020.

A partir del 1 de Desembre, ACI compta amb la col·laboració de CABALLÉ i TBI com a nou socis Numeraris.

Caballé & Associats enginyers, s.l. és una empresa situada a Vic amb més de 15 anys d'experiència que ofereix solucions integrals d'enginyeria. Estan especialitzats en el disseny, càlcul i legalització d'instal·lacions, direccions d'obra, eficiència energètica, llicències d'activitats i medi ambient.

TBI és una empresa d'enginyeria dedicada a donar serveis relacionats amb el disseny d'Instal·lacions, la construcció i Direcció de Projectes. El seu principal sector és el terciari amb especial atenció al sector de Publica Concurrència. Amb la possibilitat d'oferir serveis en tota la península des de les seves oficines de Barcelona i Madrid.

ACI els dóna la benvinguda tot esperant que, amb aquest acord, s'iniciï una etapa de treball conjunt, d’acord amb els objectius fundacionals de l’Associació, com són donar prestigi i defensar el col·lectiu que ambdues entitats representen.

 

 

 

Contacto de prensa:

Carmen Rodríguez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T- 681 096 760