L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI), incorpora a la seva plantilla a Laia Guitart per reforçar la seva estructura

 

INCORPORACIÓ DE LAIA GUITART

 

 

Estem contents de poder anunciar que l’ACI creix! Amb la incorporació de Laia Guitart, es reforça l’estructura de l’associació amb l’objectiu de donar suport a la Comissió Tècnica i l’àrea de comunicació de l’Associació durant l’organització del 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions.

La Laia ajudarà en tasques relacionades amb la gestió i coordinació del grup de treball de continguts i a implementar el servei de normativa. Igualment s’encarregarà de reforçar la comunicació de l’ACI amb els seus associats i en les properes campanyes de difusió del Congrés que s’han de dur a terme.

Laia Guitart és Arquitecta Tècnica per l’EPSEB i està interessada en tot allò relacionat amb l’Eficiència energètica en l’edificació.

Podeu contactar amb ella als telèfons habituals de l'ACI o enviant-li un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_190506_LGuitart_CT.pdf)NPR_190506_LGuitart_CT.pdf[ ]257 kB