L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI), va celebrar l’Assemblea Anual Ordinària de Socis a la seva seu de Barcelona.

 

ACI CELEBRA LA SEVA ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

 

L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI), va celebrar l’Assemblea Anual Ordinària de Socis a la seva seu de Barcelona, el passat 13 de Febrer.

A la trobada, que va comptar amb l’assistència de bona part dels associats, es va exposar l’activitat desenvolupada per la Junta i Comissions durant el 2018, essent aprovada per unanimitat.

Es va renovar el representant del Consell Assessor, que enguany li recau en Pere Vilanova de DAIKIN, que farà d’enllaç entre l’associació i els seus Socis Protectors durant 2019.  Es va comunicar la incorporació d’en Josep Mª Tremps, que substitueix a Eduard Bou com a Tresorer.

Entre les principals actuacions dutes a terme durant l’exercici anterior, cal destacar la celebració del Xè Aniversari el dia 10 d’octubre al Caixa Fòrum de Barcelona. ACI va apostar per fer un acte commemoratiu i que deixés un bon record entre els 150 assistents, on es va aprofitar per reconèixer a diverses persones importants en la trajectòria de l’Associació.

També es presenta el resum d’accions i el Calendari d’activitats de 2018 així com els resultats de l’enquesta realitzada als socis a l’Octubre.

En l’aspecte econòmic, es presentà l’informe de l’exercici amb un resultat positiu que s’aprovà de forma unànime.

Pel que fa als objectius fixats de cara al 2019 s’aproven totes les accions presentades per Junta i es fixa una proposta e calendari per aquest exercici.

A continuació es van aprovar les noves incorporacions, entres les que destaquem Indus Enginyeria i Arquitectura i OTP Global Engineering, com a Socis Numeraris, i Danfoss, Grundfos i RZB Lighting com a Socis Protectors.

En l’última fase de l’Assemblea, es va iniciar un torn obert de preguntes, cloent l’acte amb un petit refrigeri que ACI va oferir als assistents.


      


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_190213_ASSEMBLEA_CT.pdf)NPR_190213_ASSEMBLEA_CT.pdf[ ]557 kB