El passat 11 d’abril a la tarda, a les oficines que l’ACI té a Barcelona, va tenir lloc la cinquena edició dels Afterwork ACI, aquest cop centrada en la recerca en recursos humans com a clau de l’èxit empresarial.

En aquestes trobades els mateixos socis són els que proposen els temes que s’han de tractar i estan dirigides a detectar problemàtiques comuns per mirar de generar solucions gràcies a la informació que es comparteix entre els assistents o bé convidant a algun expert en el tema plantejat.

En aquesta ocasió en Carles A. Bonastre, Director a GD Human Capital, Consultoria de recursos humans especialitzada en generació i conservació del talent en les organitzacions, va aportar la seva experiència de molts anys dedicats a ajudar i donar servei a les empreses en aquest àmbit.

Durant la trobada, es va poder parlar d’aspectes essencials com la incorporació de talent mitjançant processos de reclutament i com fer la selecció de personal de forma adequada a les nostres necessitats, així com el que pot aportar poder comptar amb assessors externs que acompanyin durant el tot el procés. També es tractà un aspecte essencial avui dia per al tipus d’empresa que conforma l’ACI, com és la forma de motivar suficient i adequadament a les noves incorporacions per a que, un cop formades i adaptades, no acabin deixant l’empresa.

L’ACI, que aquest proper octubre celebrarà el seu 10è aniversari, organitza diferents tipus de jornades de caire tècnic o empresarial, intentant adaptar i actualitzar sempre els continguts segons les necessitats dels seus socis. Facilitem espais de trobada entre els diferents agents del sector de l’edificació per a generar oportunitats de negoci per als nostres associats.
Tots aquells que estiguin interessats en assistir a aquesta o altres jornades que organitza ACI, poden posar-se en contacte amb l’Associació, dirigint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al 693.84.01.27.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_180418_5AW_RRHH_CTv1.pdf)NPR_180418_5AW_RRHH_CTv1.pdf[ ]93 kB