El divendres 26 de Gener, a l’Hotel Ohla Eixample, LUTRON organitzà una jornada sota el títol “Lutron i el control d’il·luminació al 2018

El passat divendres 26 de Gener pel matí, a l’Hotel Ohla Eixample a Barcelona, LUTRON organitzà una jornada sota el títol “Lutron i el control d’il·luminació al 2018”. La jornada fou conduïda per Enric Mira, Iberia Sales Manager de Lutron i per Aitor Gironès, Responsable de Sistemes de Cortines de Sycat (Lutron), i comptà amb la participació a la part final de diverses enginyeries associades a ACI que van formar part d’una taula rodona.

Enric Mira començà la xerrada amb un breu resum de la trajectòria de Lutron i la seva importància en el mercat de la il·luminació, destacant els trets característics i diferenciadors respecte la resta d’empreses. Tot seguit i mitjançant un exemple d’edifici multiusuari, va detallar la facilitat i flexibilitat que ofereix Lutron amb solucions per integrar la il·luminació, cortines i persianes, així com sensors de manera que es pugui maximitzar l'estalvi d'energia. Aquestes solucions es poden dissenyar, instal·lar i reconfigurar per respondre a les necessitats canviants de cada edifici. Així mateix també va mostrar-nos a traves d’esquemes unifilars el sistema Quàntum amb el qual es controla la il·luminació i es gestiona l’energia amb un maneig total.

A continuació, Aitor Gironès va explicar la importància de gestionar bé la llum natural, utilitzant el sistema de cortines i persianes de Lutron juntament amb una tela sostenible per obtenir un excel·lent estalvi energètic i guanyar punts per a obtenir el LEED®.

Va mostrar una mostra de cortina on es va poder comparar clarament que els 38dB del motor Lutron gairebé no s’arriben a percebre, a diferència dels decibels de la resta de motors que es troben al mercat.

Per finalitzar la jornada es va fer una taula rodona on van intervenir Lluís Termes (JG INGENIEROS), Ainara Bilbao (AIA INSTAL·LACIONS ARQUITECTÒNIQUES) i Lorenzo Ramos (TDI ENGINYERS) donant el seu punt de vista sobre com avançarà el sector i fins a quin punt s’arribarà a controlar la il·luminació.

   

ACI posa a disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-la, la podeu trobar a l’àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_180126_JTEC_Lutron_NP_CT.pdf)NPR_180126_JTEC_Lutron_NP_CT.pdf[ ]1231 kB