El proper 7 de Febrer de 2018 tindrà lloc la 44a Jornada Tècnica Monogràfica ACI on es parlarà sobre “SOLUCIONS EFICIENTS PER A TENDES UNITÀRIES NO INTEGRADES EN CENTRES COMERCIALS”, comptant amb la participació de fabricants com LG ELECTRONICSSAUTER Ibèrica TROX Espanya, Grup ZUMTOBEL AIRTÈCNICS

En el primer bloc, destinat a presentar les solucions tecnològiques més eficients per a aquest tipus d'instal·lacions, LG ELECTRONICS, tractarà un dels aspectes més importants del Retail: la climatització, presentant solucions  modulars, que integren climatització, cortines d'aire i ventilació.

Per la seva banda TROX Espanya parlarà de la difusió d'aire i de com incidir en els principals aspectes relacionats amb normativa, disseny, confort, eficiència energètica i selecció d'unitats terminals d'aire per aconseguir els paràmetres de confort que aconsegueixin fer més plaent i duradora l'estada dels usuaris.

També s'abordaran les solucions de control, amb les quals s'assegura el màxim confort d'usuaris i empleats i es garanteix el correcte funcionament de les instal·lacions amb la màxima seguretat i eficiència. SAUTER Ibèrica presentarà diferents  solucions i tecnologies multidispositiu disponibles per donar resposta a aquestes necessitats de forma local o de forma remota des d'una ubicació central de la cadena de Retail. 

El Grup ZUMTOBEL aprofundirà en un dels temes principals en Retail: la il·luminació. Com sabem, una il·luminació adaptada al client objectiu afecta a l'experiència de compra i conseqüentment al seu augment en les vendes. En la seva interessant ponència explicaran els resultats de l'estudi que han realitzat juntament amb el Gruppe Nymphenburg sobre com afecta la il·luminació en el comportament del consumidor.

En aquesta ocasió ACI convida a l'empresa AIRTÈCNICS, avantguardista en coneixement i tecnologia sobre cortines d'aire, que resoldrà qüestions com què són i per a què serveixen, així com els criteris que s'han de seguir o si són de fàcil instal·lació, entre d’altres, que podran aclarir gràcies a la seva gran experiència en aquest sector. 

Al segon bloc, es podrà mostrar el punt de vista de l'enginyeria, que en aquest cas serà el nostre soci Albert Colomer de SJ12. Seguidament obrirem un espai de debat. Tot això donarà pas a un debat amb torn obert de preguntes on els ponents podran ampliar la informació proporcionada sobre la base de la seva experiència en el sector. Per finalitzar com és habitual, es podrà degustar un aperitiu per gentilesa dels organitzadors.