IMG 20170531 182649 600x400

El passat dia 1 de Juny va tenir lloc la 2a Jornada Afterwork d’ACI, exclusiva per a socis. En aquesta ocasió es va abordar el tema de la Gestió de despatx: causes de la ineficiència i com minimitzar-les, gràcies a la col·laboració del Sr. Victor Balbastre, de Leadering Lab, empresa especialista en formació, coaching, consultoria i mentoring.

La jornada es va iniciar parlant de conceptes generals, d’ineficiència i les principals conseqüències que implica, per plantejar a continuació un llistat de possibles aspectes que afecten a la producció en el despatx.

Seguidament es va parlar de diferents propostes per a millorar la producció i l’eficiència dels treballadors quan es troben a gust a l’empresa i com aquestes es veuen afectades per l’autolideratge.

També es va presentar una matriu de la gestió del temps, el lideratge per valors i el nivell d’escolta.

A més es van explicar els processos i protocols que intervenen en una enginyeria actualment. Posteriorment van ser comparats en com haurien de ser per a millorar l’eficiència abordant tots els aspectes que hi intervindrien i que ajudarien a millorar les processos estratègics, els processius operatius o els processos de recolzament.

Durant l’esdeveniment els assistents van explicar casos particulars en que s’estan trobant els quals van ser solucionats mitjançant els consells d’en Victor Balbastre.