En línia amb les conclusions del seu recent finalitzat PEC, el Consell de Direcció del Grup Orkli en ple ha realitzat un viatge de 10 dies a la Xina per tal de conèixer de primera mà l'actualitat del país del llunyà orient.
La visita ha servit també per reforçar els estrets vincles que l'empresa té amb el gegant asiàtic, on opera des de fa més de 25 anys, i compta amb unes moderníssimes instal·lacions i un equip de més de 300 persones.

La presència del Grup Orkli està consolidada i estesa al llarg i ample del món amb presència en més de 50 països.
Amb el nou Pla Estratègic 2017-2020 ja elaborat i definit, la Xina emergeix com unes de les principals prioritats del Grup Orkli en el seu afany i objectiu de mantenir i aconseguir el lideratge mundial en cadascuna de les seves divisions de negoci.

Durant aquesta visita s'han estret les relacions comercials amb els principals fabricants d'electrodomèstics de línia blanca i confort; així com amb les empreses de components del sector al llarg de tot el territori xinès.

En paraules de Patxi López Urkiola, director general del Grup Orkli "Ha estat un viatge molt positiu i fructífer que ens ha permès sensibilitzar-, més si és possible, de la importància present i futura de la Xina com a país / mercat de referència, ampliar les nostres relacions comercials a la Xina i al seu torn, obrir nombroses oportunitats per desenvolupar projectes compartits amb els nostres clients d'aquest país que ens permetin consolidar la nostra presència i lideratge ".

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0421_ORKLI_170927.pdf)SINF_0421_ORKLI_170927[ ]58 kB