El passat dia 1 de Juny va tenir lloc la 2a Jornada Afterwork d’ACI, exclusiva per a socis. En aquesta ocasió es va abordar el tema de la Ineficiència dins el cicle "Gestió de despatx".

El dimecres 14 de Juny a la tarda, a la seu d’ACI a Barcelona, es va realitzar una jornada exclusiva per a socis d'ACI en col·laboració amb AIRLAN sota el títol “UTAS; Recuperadors de calor”.

El passat 23 de maig es va celebrar el X aniversari del Ashrae Spain Chapter en les instal·lacions del Museu Lázaro Galdiano de Madrid.

El passat dia 8 de Juny del 2017 va tenir lloc la Jornada Monogràfica de Facility Management i noves tecnologies al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, una trobada que va permetre conèixer la visió i experiències d'èxit de Propietats, Empreses de Serveis i Programari, Consultories i Fabricants en el desenvolupament d'aquesta especialitat que va guanyant presència dia a dia.

El passat 4 de Maig, l’ACI va organitzar la 38ª Jornada Monogràfica sota el títol: Aerotèrmia. Visions metropolitanes, que va tenir lloc a la Sala Cotxeres de Palau Robert

El passat dia 6 d’abril del 2017, un grup d’enginyeries pertanyents a l’ACI, van ser convidades a una interessant visita a les instal·lacions d’Aigües del Prat.

Els dies 26, 27 i 28 d’abril un grup d’associats de l’ACI han visitat diverses instal·lacions del Grup Legrand al nord d’Itàlia, per conèixer de primera ma les seves solucions en la família de distribució d’energia.

El passat 26 d'Abril es formalitzà l'admissió del nou Soci de l’ASSOCIACIÓ DE CONSULTORS D’INSTAL∙LACIONS per al 2017.

El dijous 30 de Març a la tarda, a la seu d’ACI a Barcelona, es va realitzar la primera jornada BIM amb col·laboració amb ITALSAN sota el títol “Àmbit d’actuació del REVIT MEP. Casos d’èxit”.

El passat 30 de Març, durant la reunió de la Junta Directiva de ACI, es formalitzaren les admissions dels nous Socis de l’ASSOCIACIÓ DE CONSULTORS D’INSTAL∙LACIONS per al 2017.