El sistema d'Aerotèrmia ECODAN, la millor solució davant climes extrems

Filomena deixa grans gelades amb canodades i calderes trencades a tot el país
El sistema d'Aerotèrmia ECODAN, la millor solució davant climes extrems

SINF 21009 MIT 210113 Noti

  • La tecnologia exclusiva Zubadan de Mitsubishi Electric és la més utilitzada als països nòrdics on els climes extrems es mantenen durant mesos, dia i nit.
  • Permet calefacció a temperatures de fins a -28 °C, ofereix el 100% de capacitat fins als -15 °C i desgebraments en menys de 3 minuts.
  • A més, permet estalviar més del 50% en calefacció enfront dels sistemes tradicionals, gràcies al seu sistema de bomba de calor aerotèrmica.

Madrid, 13 de gener de 2021. Canonades congelades, canonades rebentades, calderes inservibles, comptadors que no funcionen, interiors d'habitatges a temperatures que les fan inhabitables … Aquestes són només algunes de les conseqüències del fred extrem que hem patit aquests dies a tota la península.

SINF 21009 MIT 210113 01

Per a evitar aquests i altres problemes, els usuaris compten amb una de les solucions més utilitzades als països nòrdics, on els climes extrems dia i nit es mantenen durant mesos. Parlem del sistema ECODAN, exclusiu de Mitsubishi Electric, empresa líder en climatització al nostre país, que es presenta com la millor opció per a adaptar les llars, establiments i oficines a l'arribada del fred i als climes més extrems.

A diferència de les calderes convencionals, els equips ECODAN de Mitsubishi Electric proporcionen calefacció, aigua calenta sanitària i refrigeració –tot en un- gràcies a la tecnologia de la bomba de calor aerotèrmica, un únic sistema basat en una font d'energia renovable, l'AEROTÈRMIA.

Enfront de les calderes convencionals, a més, no necessita instal·lació de gas o d'un altre combustible ni l'obligació d'inspeccions periòdiques perquè, al no haver-hi cap mena de combustió, no hi ha risc d'incendi, explosió o intoxicació.

Però el més destacable és el bon funcionament de la instal·lació fins i tot en climes extrems.

SINF 21009 MIT 210113 02

Concretament, la tecnologia Zubadan d'ECODAN es dirigeix fonamentalment a calefacció amb freds extrems: poden oferir calefacció amb temperatures de fins a -28 °C i és que el disseny especial del seu compressor amb tecnologia flaix-injection permet mantenir el règim de treball, aconseguint donar el 100% de la capacitat fins a -15 °C.

Un altre aspecte en el qual Zubadan destaca és en els desgebraments ultres ràpids, podent fondre tot el gel de la unitat exterior en menys de 3 minuts, sent ideal també per a zones amb alta humitat relativa.

En l'actualitat, la bomba de calor aerotèrmica ECODAN assegura una calefacció més eficient que qualsevol altre sistema de calefacció tradicional, però amb una major simplicitat, sense necessitat de manteniment i menor consum energètic. A més, la seva instal·lació i manteniment són molt senzills ja que es poden adaptar a instal·lacions existents i requereixen de poc espai

.

SINF 21009 MIT 210113 03

El seu pràctic control d'estades permet mantenir la temperatura més confortable a cada zona, estalviant energia de manera senzilla. I amb un sol comandament de control per a tot, incloent radiadors i sòl radiant.

La millor solució davant la pujada de la llum i el gas
Altre aspecte important és el cost i el que paguem per la calefacció de les nostres llars. I és que cal no oblidar que el preu de la llum i el gas s'ha disparat un 27% i un 22%, respectivament, en aquesta arrencada de 2021.

Amb ECODAN, l'energia necessària per a escalfar l'ambient procedeix de dues fonts: un 25% del subministrament elèctric i el 75% restant de manera gratuïta de l'aire exterior, per molt fred que estigui. Això permet estalviar més del 50% en calefacció enfront dels sistemes tradicionals, és a dir, menor consum i un 50% menys en la factura de la llum.SINF 21009 MIT 210113 04

Gràcies a la més avançada tecnologia japonesa, ECODAN aconsegueix la màxima categoria energètica, i és que l'Aerotèrmia, com a Energia Renovable, té un impacte gairebé nul en el medi ambient (els sistemes ECODAN són més ecològics perquè utilitza el gas R32, limitant el mal a l'atmosfera en reduir de manera notable l'índex Potencial d'Escalfament Atmosfèric.)

ECODAN és, per tant, la solució ideal per a cobrir la climatització d'un habitatge o habitació durant tot l'any, sobretot atenent climes extrems, aportant un confort superior i el major estalvi energètic.

Sobre Mitsubishi Electric: Mitsubishi Electric es líder mundial en desarrollo y producción de dispositivos eléctricos y electrónicos utilizados en procesos de información y comunicaciones, así como en el desarrollo espacial y las comunicaciones vía satélite. La firma, que cumplirá su 100 Aniversario en 2021, celebra en España 40 años de experiencia comercial, coincidiendo con el 150 aniversario del establecimiento de relaciones diplomáticas entre España y Japón. Actualmente es un referente mundial en productos de climatización, electrónica de consumo, tecnología industrial, energía, transporte y la fabricación de equipos.

Para más información:
Julia Mondéjar // PR Manager
667 77 47 16
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.