Panasonic Heating & Cooling compta amb una àmplia gamma de solucions de climatització

Sistemes Panasonic que cuiden la qualitat de l'aire interior

SINF 210026 KEY Encap

 

Aquest any hem passat més temps que mai a casa i aquesta tendència es mantindrà tot l'hivern. Per aquest motiu, ara més que mai, és important dotar els nostres llars de la màxima calidesa i comoditat. Panasonic Heating & Cooling compta amb una àmplia gamma de solucions de climatització, que inclou les bombes de calor aire-aire, que en les unitats de paret (Etherea), consola de sòl, cassets i conductes poden estar equipades amb la innovadora tecnologia nanoe ™ X per garantir-nos un entorn net i de gran qualitat en el qual viure, treballar i relaxar-nos.


Trasllada l'equilibri de la natura als espais interiors

En un món on cada vegada som més conscients de la importància del nostre benestar, ens preocupem per fer exercici físic i menjar sa, i ara en el context de crisi sanitària, per allò que toquem o respirem. La tecnologia nanoe ™ X de Panasonic és capaç de traslladar l'equilibri de la natura als espais interiors gràcies a l'emissió de radicals d'hidroxil.

SINF 210033 PAN Noti2
Aquesta tecnologia avançada, present en moltes de les gammes residencials, comercials i industrials de Panasonic, usa aquests radicals d'hidroxil, molt presents en la naturalesa, per inhibir el creixement de certs contaminants com al·lèrgens, bacteris, virus i floridura, a més de les males olors i altres substàncies perilloses. Aquest procés natural té grans beneficis per als espais interiors creant un ambient més net i de qualitat.

 

Unitats sofisticades per a qualsevol llar

Els amplis sistemes aire-aire de Panasonic ofereixen diverses solucions per adaptar-se a qualsevol espai. El reconegut Etherea, amb la seva sèrie xke, compta amb la classe energètica més alta d'A +++ en calefacció, i equipada amb WiFi i nanoe ™ X de nova generació Mark 2. Per a una elegant solució de calefacció, la consola de sòl de Panasonic presenta una profunditat de només 207 mm que permet instal·lar la unitat en espais molt petits, com sota de les finestres, el que la converteix en una alternativa ideal als radiadors tradicionals. Aquesta solució també disposa de la tecnologia de nanoe ™ X.

El model TZ de Panasonic destaca per la seva estructura compacta, alguna cosa que permet col·locar els equips sobre els marcs d'una porta per la seva mida de 799mm. Aquest model inclou un filtre, que atrapa les partícules nocives que es troben en l'aire, incloent la pols, contaminants perillosos, pol·len, brutícia, fum i gotes. SINF 210033 PAN Noti 3

Solucions de calefacció sostenibles d'alta eficiència energètica

Panasonic dóna prioritat a la reducció de la petjada mediambiental dels seus sistemes, el que ha portat a el desenvolupament de les bombes de calor aire-aigua Aquarea d'alta qualitat i baix consum; una solució rendible i ecològica per escalfar, refrigerar i produir aigua calenta sanitària (ACS) en qualsevol llar. La nova gamma Aquarea Sèrie J utilitza el refrigerant R32 el que la converteix en molt més ecològica que altres solucions de calefacció de gas, oli o altres sistemes elèctrics que a més d'escalfar, climatitza l'habitatge a l'estiu. Depenent de la llar, els sistemes Aquarea poden proporcionar estalvis de fins a un 80% en els costos de calefacció en comparació amb els sistemes basats en combustibles fòssils.


Les coses compactes són boniques ...

L'última incorporació pel que fa a aerotèrmia és la bomba de calor Aquarea All-in-One Compact R32. Oferint la màxima eficiència de A +++ en calefacció i A + a ACS, aquest equip garanteix un rendiment òptim i un disseny cuidat, amb el màxim estalvi d'energia i baixes emissions de CO2. Ideal per àrees amb espais limitats, està disponible des 3 kW a 16kW de potència i es pot alinear amb altres electrodomèstics.

Ventilació interior eficient

Ara que la renovació de l'aire ha passat a ser un tema rellevant, Panasonic compta amb una nova unitat de ventilació amb recuperació de la calor que permet renovar l'aire de forma automàtica i a el mateix temps recuperar la calor de l'aire extret per mantenir un alt confort tèrmic . Aquest equip és idoni per a projectes residencials i més encara quan es combina amb les bombes de calor aire-aigua de Aquarea All-in-one Compact integrant-se a la perfecció una sobre l'altra.

Amb una connexió hidràulica simple d'instal·lar

Per la seva banda, la solució Mini-Mono-Bloc de la Sèrie J de Panasonic és ideal per a noves instal·lacions i llars de baix consum gràcies a la seva bomba de calor d'alt rendiment en una unitat exterior compacta que no necessita de cap connexió frigorífica. La tecnologia queda situada en una sola unitat fora de l'habitatge, simplificant la instal·lació amb una única línia d'aigua. Amb capacitats de 5kW, 7kW i 9kW, ofereix les opcions de climatització de menor cost operatiu.

Tecnologia T-CAP exclusiva de Panasonic

La nova gamma Aquarea T-CAP R32 és ideal per assegurar l'escalfament fins i tot a temperatures molt baixes. Aquesta gamma pot mantenir la capacitat de sortida de la bomba de calor fins a una temperatura exterior de -20ºC i pot arribar a funcionar fins i tot a temperatures exteriors extremes de - 28ºC. També pot subministrar aigua a 65ºC només amb la bomba de calor pel que aquestes unitats són ideals per a la substitució de calderes de gasoil i biomassa en zones d'hiverns molt extrems.

Tecnologia intel·ligent connectada, simple i que estalvia temps

Les solucions d'aerotèrmia de Panasonic disposen d'una àmplia gamma de controls que brinden accés remot i eines per permetre un ús més eficient dels seus sistemes. Aquarea Smart Cloud de Panasonic, disponible per a les sèries J i H de Aquarea, és molt més que un simple termòstat, és un servei intuïtiu per controlar de forma remota les funcions de calefacció i aigua calenta, inclòs el seguiment de l'consum d'energia de la llar .

En el cas de les unitats aire-aire domèstiques és possible utilitzar assistents de veu a través de l'aplicació Comfort Cloud i activar-directament per veu en diversos idiomes, proporcionant un control simple i molt còmode.

A més, els productes de Panasonic són compatibles amb la tecnologia IFTTT (If This, Then That), el que ofereix un accés encara més ràpid per controlar la llar de forma intel·ligent amb ordres prèviament programades.

Per a més informació sobre Panasonic Heating & Cooling Solutions, consultar: www.aircon.panasonic.eu.