Estan dissenyats per a la seva aplicació en instal·lacions de AA, ventilació o calefacció

La sèrie OTO de difusors rotacionals de secció corbada

SINF 20097 MADEL 201027

Els difusors rotacionals de la sèrie OTO estan dissenyats per a la seva aplicació en instal·lacions d'aire condicionat, ventilació o calefacció, amb un diferencial de temperatura de fins a 12 °C. El muntatge es realitza en el fals sostre o suspès del sostre, a una altura compresa entre 2,6 i 4 metres. Els difusors OTO estan dissenyats per a instal·lacions tant de CAB com de VAV.

La disposició radial de les seves vuit seccions de pas, provoca una impulsió rotacional de l'aire amb efecte coanda i un elevat índex d'inducció que minimitza l'estratificació. La particular forma de les seves obertures garanteix un flux d'aire uniforme en tota la secció de pas.

Fruit de la col·laboració amb Lievore, Altherr & Molina, el disseny dels nous difusors OTO està realitzat a partir d'un pla continu i sense arestes que ressalta el seu caràcter sintètic. Aquesta estructura facilita el fluir homogeni de l'aire lliscant-se per la seva superfície, optimitzant-se així la funció per a la qual ha estat dissenyat i reduint també l'impacte visual sobre l'entorn arquitectònic.

Models:

- OTO-S

- OTO-C.

Més informació aquí:
https://www.madel.com/wp-content/uploads/2015/03/20_v2_MADEL_difusores-rotacionales_OTO_es.pdf