S'ha volgut apostar, per la formació online i vol donar les gràcies als centenars d'assistents

   Samsung Climate Solutions premiarà la formació el pròxim 3 de desembre

SINF 20118 SAMSUNG 201201

   

Des de Samsung Climate Solutions s'ha volgut apostar, en tot aquest 2020, per la formació online i vol donar les gràcies als centenars de distribuïdors i instal·ladors per haver assistit als seus cursos de climatització.

Madrid – 1 de desembre de 2020 – Samsung Climate Solutions, en la seva aposta de continuar enriquint les relacions amb els seus clients i el seu canal de distribució, vol premiar als assistents de les formacions, realitzades durant els últims mesos, amb importants regals. En concret, i per a posar a prova els coneixements adquirits, hauran d'inscriure's i realitzar un examen resumeixen, el pròxim 3 de desembre, dels cursos rebuts online per al sector de climatització, cursos realitzats i enfocats als professionals comercials i tècnics d'aquest àmbit. En aquesta passada edició, prop de 600 professionals es van inscriure en diferents cursos online impartits pels experts de climatització de Samsung Climate Solutions.

En l'Examen de Samsung Climate Solutions es recolliran preguntes, repartides en diversos blocs i  formulades pels experts de Samsung, en les quals es podran respondre sobre les principals solucions tècniques de cadascun dels productes de climatització, així com dels nous equips que s'han anunciat recentment, com per exemple la solució de Aerotermia o Bomba de calor, el ClimateHub TDM Plus.  Entre els millors classificats en la realització de l'examen, es regalaran grans premis com: Galaxy Noti 20, Galaxy Watch Activi o cent d'entrades de cinema. A més, i com a novetat, es podrà realitzar l'examen durant tot el dia 3 de desembre, a partir de les 8.00 a.m i fins a les 23.59 p. m.

Aprendre i ser premiat mai ha estat tan fàcil. Els distribuïdors i instal·ladors en climatització que estiguin interessats a assistir i realitzar l'Examen de Samsung Climate Solutions, el  pròxim dijous 3 de desembre, poden posar-se en contacte amb el seu comercial habitual per a més detalls. Encara queda places disponibles!