Samsung presenta el seu panell de purificació d'aire amb filtre PM1.0 per a espais comercials.

Nou panell de purificació d'aire per a comerços de Samsung

SINF 210025 SAM Encap

Samsung Electronics Air Conditioner España presenta un nou panell de purificació d'aire amb filtre PM1.0 per a espais comercials.

Es tracta d'un panell especialitzat que compta amb filtres d'aire plisats que s'instal·len en un sistema de climatització de la companyia per a filtrar les substàncies contaminants del cabal d'aire. Pot filtrar partícules de pols de fins a 0.3 μm/micres i esterilitzar determinats tipus de bacteris gràcies a un carregador electroestàtic per a proporcionar un aire més net en llocs com a edificis d'oficines o espais de venda.

El nou equip es troba disponible per als models Cassette d'1 via WindFree™, Cassette de 4 vies WindFree™ i Cassette 360.

El sistema està equipat amb tres filtres diferents per a contribuir a un aire més net. El prefiltre captura les partícules de pols de gran grandària, el filtre de desodoració redueix determinats olors desagradables i el filtre PM1.0 compta amb un carregador electroestàtic que captura i esterilitza la pols ultrafí amb unes dimensions de fins a 0.3 μm/micres.

Pel que fa al filtre PM1.0, captura pols ultrafí de fins a 0.3 μm/micres i esterilitza determinats tipus de bacteris atrapats gràcies a un precipitador electroestàtic. Es carrega i recull pols i uns certs tipus de bacteris. Genera ions negatius que apliquen una càrrega negativa a les partícules de pols i bacteris sotmesos a assaig, de manera que s'adhereixen fermament a l'elèctrode de terra a causa de la força electroestàtica del col·lector. El filtre es pot rentar i reutilitzar.

Aire interior de qualitat

De mitjana, els ciutadans europeus passen el 90% del temps en interiors. Mentrestant, els estudis demostren que l'aire en interiors pot estar entre dues i cinc vegades més contaminat que l'aire exterior. En aquest context, Samsung ofereix el document tècnic ‘Millor qualitat d'aire a edificis d'oficines’.

Aquest treball explica la importància de la qualitat de l'aire interior per a edificis d'oficines, posant l'accent en les partícules en suspensió (PM – Material particulat), que es transporten per l'aire i pot provocar efectes nocius en la salut dels éssers humans. Ofereix possibles solucions per a ajudar a mitigar la presència de PM en l'aire al qual estem exposats durant la major part de les nostres vides diàries

.