Samsung presenta les últimes novetats al Samsung Climate Solutions Day.

Samsung presenta les últimes innovacions de HVAC i la seva visió per un nou mon al seu acte Climate Solutions Day

SINF 21011 PAN 210114

A l'esdeveniment anual Samsung Climate Solutions Day 2021, que s'ha celebrat en format en línia, els professionals i mitjans del sector han descobert els nous productes i solucions de Samsung

Per quart any consecutiu, Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) ha organitzat Climate Solutions Day, el seu esdeveniment anual per a socis, el tema central del qual ha estat: «Ready for the New World». Al llarg de l'esdeveniment, l'empresa ha reunit premsa i professionals del sector amb visió de futur i ha presentat les innovacions i dades més recents de Samsung. L'esdeveniment s'ha retransmès el 21 de gener de 2021 des dels Països Baixos a un públic de tota Europa que ha tingut l'oportunitat única d'assistir a l'esdeveniment des de casa.

SINF 210016 SAM NotiEl format virtual ha permès als participants experimentar en profunditat les noves solucions i tecnologies; així com participar en una conversa directa amb els empleats de Samsung. L'esdeveniment ha comptat amb la presència de diversos ponents de Samsung, que van presentar les últimes novetats dels productes, la visió de l'empresa per a 2021 i han participat en rondes de preguntes. A més, el ponent convidat ha estat Pierluigi Collina, l'àrbitre de futbol més famós del món.

 «Malgrat les circumstàncies actuals, que impedeixen celebrar un esdeveniment presencial, hem mantingut el compromís de reunir-nos amb els nostres socis enguany. L'esdeveniment virtual organitzat per Samsung ens ha permès mostrar-los, tant a ells com a altres professionals del sector, les nostres últimes innovacions, com DVM S2 i WindFree™ Pure 1.0. Encara que tots estem desitjant que arribi el moment en què puguem trobar-nos cara a cara, estic molt content amb l'esdeveniment que hem realitzat», afirma Wim Vangeenberghe, President de Samsung Electronics Air Conditioning Europe. «Malgrat que la vida ha canviat dràsticament en 2020, a Samsung seguim centrats de manera implacable a redefinir, innovar i reforçar la climatització còmoda en interiors i, al mateix temps, ampliar els límits de la tecnologia, la innovació i el disseny. Juntament amb els nostres socis, donarem forma al futur i aprofitarem les oportunitats, ja sigui col·laborant en línia o en persona».

Avançant al 2021: què podem esperar?

Els esdeveniments de l'any passat van obligar a Samsung a trobar noves maneres d'interactuar amb els seus socis. La manera de fer negocis presencialment i cara a cara, va donar pas a noves maneres de treballar junts. Samsung va demostrar la seva flexibilitat a ajudar, ja fos amb suport econòmic, en vendes o amb problemes tècnics.

Samsung sempre s'ha situat en l'avantguarda de les solucions orientades als clients, i la seva divisió de HVAC no és l'excepció. Durant l'esdeveniment, l'empresa va anunciar el llançament de dues de les seves últimes innovacions: la gamma energèticament eficient DVM S2, per a usos comercials, i WindFree™ Pure 1.0, per a usos residencials, que millora la qualitat de l'aire.

La 6ª generació de DVM: DVM S2

SINF 210016 SAM Noti2

La nova gamma DVM S2, la sisena generació del sistema Multi Variable Digital de l'empresa i la nova generació de la seva plataforma DVM S, ofereix la millor eficiència energètica estacional, innovacions en IA i capacitats de control per a optimitzar les condicions de climatització en funció dels diferents entorns; amb la finalitat d'augmentar l'eficiència, sense perdre comoditat, i millorar la instal·lació i el manteniment. Tot això en una unitat més silenciosa, gràcies a una excel·lent reducció de soroll. A més, la nova gamma facilita la selecció d'unitats amb una línia d'interiors optimitzada. La gamma DVM 2 posa de manifest l'aportació de Samsung a la missió de la UE per a aconseguir una economia neutral en carboni per a 2050, tal com figura en el Pacte Verd Europeo1, oferint incansablement solucions eficients des del punt de vista energètic. La nova gamma estarà disponible a Europa a l'abril de 2021. La disponibilitat pot variar segons el mercat.

El llençament de WindFree™ Pure 1.0

El nou climatitzador WindFree™ Pure 1.0 per a muntatge a paret és la novetat més recent de Samsung per a millorar la qualitat de l'aire interior a la llar. Incorpora un filtre PM1.0 per a purificar l'aire, la tecnologia de climatització exclusiva WindFree™, la funcionalitat Freeze Wash i altres funcions intel·ligents que permeten una climatització còmoda i, al mateix temps, un aire més net a les llars. El model per a muntatge a paret està equipat amb un filtre electroestàtic PM1.0 que funciona com un purificador d'aire i pot filtrar partícules de pols de fins a 0,3 μm/micres i esterilitzar determinats tipus de bacterias2 gràcies a un carregador electroestàtic. A més, la qualitat de l'aire interior es pot controlar contínuament gràcies a l'app SmartThings3. Fins i tot quan la unitat està apagada, el sensor de pols registra la qualitat de l'aire a l'habitació a cada moment. Quan la contaminació de l'aire arriba a un nivell «deficient» o «molt deficient», s'envia una notificació. Amb l'app SmartThings, l'usuari pot respondre a la informació activant a distància la manera de purificació d'aire.

La visió de Samsung per un nou mon

Durant l'esdeveniment, els assistents van seguir diferents sessions en les que Samsung va presentar la seva visió del nou món, centrada en temes com la qualitat de l'aire interior, la sostenibilitat, la connectivitat i les oportunitats de creixement en el mercat residencial.

Ara que els europeus passen entorn del 90% del temps a interiors4, la qualitat de l'aire interior resulta més vital que mai per al sector en 2021. L'Organització Mundial de la Salut ja ha subratllat la importància d'aquesta qüestió, cada vegada més estudiada pels científics. En l'esdeveniment, Samsung va mostrar els seus nous panells de purificació d'aire amb filtre PM1.0 i com netegen l'aire.

Juntament amb Project Ethiopia, Samsung ha mostrat com funcionen les seves solucions ClimateHub TDM Plus. Atès que el Pacte Verd Europeu té com a objectiu reformar el sistema energètic per a fer-lo eficient i integrat; la transició de la calefacció tradicional cap a solucions més sostenibles -com la bomba de calor- avança ràpidament com a opció viable en tota Europa. Aquestes novetats, al costat de l'ús d'una tecnologia digital avançada que facilita la connectivitat intel·ligent, són els passos més eficients per a millorar la comoditat i, al mateix temps, estalviar energia, tant a curt com a llarg termini.

L'esdeveniment també va comptar amb diverses presentacions en profunditat dirigides als consultors de HVAC, on van rebre més informació sobre la nova gamma DVM S2, la solució EHS TDM Plus i el programari DVM Pro 2.0 de Samsung.

Tots els vídeos de l'acte estaran disponibles per veure sota petició fins el 21 de febrer de 2021.

1 Fuente: Comisión Europea. Sin fecha. «Medidas adoptadas por la UE. [online] Disponible en: <https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/european-green-deal/actions-being-taken-eu_en> [Consultado el 7 de octubre de 2020]

2 Los tipos de bacterias mencionados son la Escherichia coli y el Staphylococcus aureus. Certificado por Intertek, informe número RT20E-S0010-R, fecha de publicación: 17 de abril de 2020

3 Se precisa conexión Wi-Fi y una cuenta de Samsung SmartThings. El kit Wi-Fi debe pedirse por separado. Requiere iOS 10.0 o superior y Android 5.0 o superior. Para aplicar SmartThings en edificios comerciales de tamaño medio y grande puede haber requisitos adicionales. La disponibilidad de las funciones descritas puede estar sujeta a las condiciones de ejecución. El control de voz de Bixby está disponible en inglés (estadounidense, británico e indio), chino, coreano, francés, alemán, italiano, portugués y español.

4 Fuente: Sarigiannis, D.A. (2013), «Combined or multiple exposure to health stressors in indoor built environments», Organización Mundial de la Salud