Una de les més avançades campanes industrials. Un Hèrcules luminotècnic avançat.

LIGHT CASI,una de les més avançades campanes industrials.

SINF 210071 RZBLIGHTING ENCAP

Impressionat pel rugós disseny industrial i la presència cridanera, pot ser que l'observador perdi detalls encara més impressionants en tirar la primera vista sobre LIGHT CASI. Perquè, aquí es veu una de les més avançades campanes industrials. NOU: Resistent a cops de pilota segons DIN 18032-03.

Hèrcules amb LEDS

 Un Hèrcules luminotècnic avançat amb les següents característiques: en primer lloc, els mòduls LED individuals que es poden ajustarSINF 210071 RZBLIGHTING3 NOTIS en graons de 30 graus. En la caixa compacta d'alumini es troben opcionalment dos, tres, quatre o sis dels mòduls orientables en un radi de fins a 180 graus.

Tot sobre LIGHT CASE

 
Descobreixi la varietat
 Les campanes de gran intensitat lluminosa estan dissenyades per a il·luminar espais de gran altura com a magatzems elevats, naus de producció, vestíbuls en aeroports o naus de venda – estem parlant d'una altura de fins a 32 metres. Les aletes de refrigeració i la separació clara entre la unitat LED i el controlador permeten una gestió tèrmica perfecta a cada moment.

Vídeos: Productes destacats

 
Fullet
 Per a LIGHT CASI considerem imprescindible una excel·lent eficiència en termes energètics. Igualment remarquem els atributs que la

SINF 210071 RZBLIGHTING2 NOTISconverteixen en un "tot terreny" industrial: LIGHT CASE és molt robusta, resistent a les càrregues tèrmiques i insensible a la humitat - i ara resistent a cops de pilota.