Espais de confiança: Mitsubishi Electric, líder en qualitat d'aire interior.

El restaurant Botín, espai de confiança gràcies als purificadors Mitsubishi Electric

  • El conegut restaurant destaca la importància de la instal·lació de Purificadors de Mitsubishi Electric en els seus salons i espais de trànsit, garantint amb això amb renovació d'aire, una de les principals mesures imposades des dels organismes sanitaris.
  • Aquests purificadors de la marca japonesa compten amb el major CADR del mercat, filtres HEPA i la major rapidesa de purificació.

SINF 210021 MIT Noti
Madrid, 22 de gener de 2021
. Mitsubishi Electric està d'enhorabona, i és que la signatura japonesa acaba de rebre la confiança des d'un dels restaurants més emblemàtics de tots els temps, el restaurant Botín, situat al Madrid dels Àustries, gràcies als seus purificadors d'última generació.

Sent un dels referents de la millor cuina tradicional a Madrid, el restaurant Botín és considerat el restaurant més antic del món segons el Llibre Guinness dels Rècords i la revista Forbes li va reservar el tercer lloc entre els 10 millors restaurants clàssics del món. En definitiva, tota una referència en el món de l'hostaleria en l'actualitat.

SINF 210021 MIT Noti1A més, ha rebut el segell “Garantia Madrid”, de la Comunitat de Madrid, afavorit per Madrid Excel·lent (segell de qualitat al qual pertanyen) que acredita i reconeix les bones pràctiques d'aplicació de Protocols de seguretat per part de les entitats enfront del Coronavirus.

I és que el restaurant Botín actualment és capaç de garantir la renovació d'aire necessària per al bon desenvolupament de la seva activitat i, conseqüentment, garantir als seus clients la millor qualitat d'aire interior:

SINF 210021 MIT Noti2En paraules del mateix Carlos González, copropietari del restaurant: “Al restaurant Botín garantim la seguretat plena de les nostres instal·lacions i espais dins del restaurant, i amb els elements afegits d'aquests purificadors d'última generació de Mitsubishi Electric, que renoven contínuament l'aire, seguint així una de les principals mesures imposades des de la Comunitat de Madrid: tenir espais ventilats i contínuament renovats. A més, el dispositiu és molt còmode i molt fàcil d'instal·lar, amb la qual cosa estem encantats”, afegeix.

I és que els Purificadors DT.-E85R de Mitsubishi Electric, l'eficàcia dels quals ha estat avalada per Allergy UK Foundation, són capaços de garantir un ambient lliure d'impureses amb un aire net i saludable en espais de fins a 100 m², reduint el risc de contraure problemes de salut i garantint una millor Qualitat d'Aire Interior

Perquè la teva salut i la dels teus és el més important. En confiança, parlar de Qualitat d'Aire Interior i Purificadors, és parlar de Mitsubishi Electric.

Veure vídeo en: https://youtu.be/pbgbiibsixo

Cuida't, Cuida'ls. Sempre Amb tu, Mitsubishi Electric.

Sobre Mitsubishi Electric: Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. La signatura, que compleix el seu 100 Aniversari aquest 2021, va celebrar fa dos anys 40 anys la seva experiència comercial a Espanya, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i el Japó. Actualment és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.

Per a más informació:
Julia Mondéjar // PR Manager
Juan de Olías 4, Madrid
667 77 47 16
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.