Panasonic és la primera marca que disposa del certificat Passivhaus per a les seves bombes de calor.

Les bombes de calor aire-aigua de Panasonic reben la certificació de components Passivhaus

SINF 210069 panasonic Encap

 

Panasonic Heating & Cooling anuncia que les seves bombes de calor Aquarea All-in-One Compact i Bi-Bloc1, així com la seva unitat de ventilació amb recuperació de calor PAW-A2W-VENDA, han estat certificades com a components Passivhaus pel Passive House Institute (PHI). D'aquesta manera, Panasonic es converteix a ser la primera marca, a nivell mundial, que disposa del certificat Passive House per a les seves bombes de calor aire-aigua.

 
29 de març de 2021 – El PHI és un institut de recerca independent que ha tingut un paper essencial en el desenvolupament del concepte de Passivhaus, que es considera un edifici "veritablement eficient des del punt de vista energètic, còmode i assequible al mateix temps". El Passivhaus és l'únic estàndard energètic que es basa en el rendiment de la construcció, amb l'objectiu de reduir la petjada ecològica d'un edifici i amb reconeixement mundial. El resultat són edificis de molt baix consum energètic que requereixen poca energia per a la calefacció i la refrigeració.
 
La certificació d'aquests equips és especialment per al mercat espanyol, on la aerotermia juga un paper molt important. La necessitat d'utilitzar equips de refrigeració a Espanya, principalment per les temperatures elevades a l'estiu, justifica l'elecció d'aquests equips de màxima eficiència dins del programa de components aprovats pel PHI.SINF 210069 panasonic NOTIS
 
"Estem orgullosos que nostra avançada gamma Aquarea sigui la primera marca de aerotermia que rebi una certificació tan important", comenta Francisco Perucho, director general de Panasonic Heating & Cooling Ibèria. "Ens esforcem per crear solucions eficients, des del punt de vista energètic, que beneficiïn a totes les persones i al medi ambient, alhora que proporcionen el màxim confort. La certificació de components Passivhaus reforça de nou el nostre objectiu de participar en la construcció d'edificis d'energia gairebé nul·la. El nostre compromís de “A Better Life, A Better World", es materialitza amb avanços com aquesta certificació, que millora la vida de les persones i la sostenibilitat del planeta.”
 
Les bombes de calor aire-aigua i la unitat de ventilació de Panasonic han estat certificades gràcies a les seves capacitats d'alt rendiment, el seu excepcional confort i els seus baixos costos energètics. La innovadora tecnologia Aquarea converteix l'energia tèrmica de l'aire exterior en calor per a la llar, reduint les emissions de CO₂ i l'impacte mediambiental en comparació amb les calderes convencionals i els escalfadors elèctrics.
 
Panasonic porta molt temps sent pionera en la creació de sistemes de calefacció i refrigeració, energèticament eficients, convertint-los en un dels pilars de la seva Visió Mediambiental 2050, amb el qual vol garantir una contribució positiva a la societat mitjançant la reducció de la quantitat d'energia utilitzada i la utilització d'energies verdes.
 
Dos equips certificats que s'instal·len com un
 La unitat de ventilació amb recuperació de calor PAW-A2W-VENDA, que també ha estat certificada, té una particularitat única en la certificació com a component Passivhaus. S'integra a la perfecció amb la gamma All in One Compact, oferint els 4 serveis que sempre es necessiten en una casa: calefacció, refrigeració, aigua calenta i renovació de l'aire viciat.
 
Amb aquesta certificació, Panasonic mostra el seu compromís de desenvolupar àmplies solucions integrals que s'adapten a les necessitats del client, i que, a més, preserven els recursos naturals del planeta amb energies renovables.
 
Projectes pioners Passivhaus en España
 
Panasonic porta anys participant en projectes Passivhaus o nZEB (EECN) amb les seves bombes de calor aire-aigua. Precisament, el primer habitatge certificat com Passivhaus Premium d'Espanya, el Projecte Terra de Llucmajor (Palma) disposa d'un sistema de aerotermia de Panasonic, la gamma Aquarea per a climatizar i oferir l'aigua calenta sanitària.
 
Panasonic també ha col·laborat en el projecte residencial Basa de la Mora, la primera edificació col·lectiva certificada Passivhaus amb aerotermia construïda a Espanya. La companyia ha introduït els seus equips Aquarea All in One, ara certificats com a components certificats Passivhaus, en aquesta edificació que permet una eficiència superior a 5 de COP amb una classificació A+++.
 

Per a més informació sobre Panasonic, visiti https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/

LLYC

Tel: 660 201 020

Laia Jardí Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

MireiaGonzález Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Oriol Aguilar Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.