És patrocinador Or del Segon Congrés Internacional de Qualitat d'Aire Interior

Panasonic patrocina l'II Congrés Internacional de Qualitat d'Aire Interior (CAI) 2020

SINF 20115 PANASONIC 201126

  • Panasonic és patrocinador Or del congrés, centrat en la qualitat d'aire interior.
  • L'exclusiva tecnologia de nanoe™ X, amb els beneficis dels radicals d'hidroxil, és capaç d'inhibir uns certs virus, bacteris per a garantir una millor qualitat d'aire interior.

26 de novembre de 2019 – Panasonic Heating and Cooling és patrocinador Or del Segon Congrés Internacional de Qualitat d'Aire Interior (CAI) que se celebrarà de manera virtual aquest dijous i divendres, dies 26 i 27 de novembre. Sota el lema “Qualitat de l'Aire Interior és Salut”, la trobada comptarà amb la participació de professionals del sector, científics, experts en sanitat i el sector empresarial, per a debatre sobre la importància de la climatització i la ventilació per a aconseguir una bona qualitat d'aire interior.

Tecnologia exclusiva nanoe™ X

Panasonic aposta per la seva tecnologia exclusiva nanoe™ X, que gràcies als radicals d'hidroxil aconsegueix fer un pas més enllà i acostar l'equilibri de la naturalesa a les llars, per a crear un ambient net i contribuir a la millora de la qualitat d'aire interior. Els radicals d'hidroxil, molt abundants en la naturalesa, neutralitzen uns certs contaminants, virus i bacteris, capaços de netejar i desodorizar l'aire.

Panasonic porta des de 1997 desenvolupant aquesta tecnologia perquè sigui capaç de portar els beneficis de l'equilibri de la naturalesa als espais interiors. Ara, la companyia ha anunciat que Texcell, una organització privada de recerca, ha verificat que la tecnologia nanoe™ X, amb els beneficis dels radicals d'hidroxil, té un efecte inhibidor sobre el nou coronavirus (SARS-CoV-2).

Nanoe™ X és una tecnologia d'atomització electroestàtica, que recull la humitat invisible de l'aire i li aplica una alta tensió per a produir radicals d'hidroxil continguts en l'aigua. Aquestes molècules inestables busquen reaccionar amb altres elements, com l'hidrogen, i capturar-lo. Gràcies a aquesta reacció, els radicals d'hidroxil inhibeixen el creixement d'uns certs contaminants com a bacteris, virus, floridures i males olors, descomponent-los i neutralitzant els seus efectes.

Per a més informació, visiti
https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/