Les dues noves unitats interiors estan equipades amb nanoe™ X de sèrie

Panasonic llança la seva nova generació d'unitats interiors PACi

 SINF 20101 PANASONIC 201030

  • Nova unitat de conducte adaptable (PF3) i nou Cassette de 4 vies 90x90 (PU3)
  • Excel·lent eficiència energètica amb refrigerant R32
  • Equipats amb tecnologia nanoe™ X
  • Control avançat amb el CONEX de Panasonic

30 d'octubre de 2020 – Panasonic Heating & Cooling presenta les seves noves unitats interiors de la nova generació PACi: la unitat de conducte adaptable PF3 amb nanoe™ X i el Cassette de 4 vies 90x90 PU3 amb nanoe™ X. Els nous equips utilitzen el refrigerant ecològic R32 i ofereixen un rendiment excepcional amb una eficiència de SEER/SCOP de fins A+++. Les noves unitats són compatibles amb les unitats ja existents de PACi Elit (capacitat de 3,6-14 kW) i PACi Standard (capacitat de 6-14 kW). A més, s'incorporen les noves unitats exteriors de 3,6KW i 5,0KW estàndard que completen la gamma.

Grans beneficis de la tecnologia nanoe™ X

Les dues noves unitats interiors estan equipades amb nanoe™ X de sèrie. Aquesta tecnologia avançada utilitza radicals d'hidroxil (OH), que inhibeixen el creixement de contaminants com a al·lergògens, bacteris, virus, floridures, olors i unes certes substàncies perilloses, descomponent-los i neutralitzant els efectes indesitjables. Aquest procés natural posseeix grans beneficis que milloren la qualitat de l'aire interior. Per exemple, ajuda a reduir les olors desagradables que es queden impregnats en els mobles, catifes i cortines d'oficines i restaurants, així com inhibeix el creixement de virus i floridura.

SINF 20101 PANASONIC 201030 1

Unitat de conducte adaptable per a una instal·lació flexible

Panasonic ha redissenyat la seva innovadora unitat de conducte adaptable perquè es pugui muntar tant en vertical com en horitzontal. Aquest últim model ofereix un disseny millorat de la safata de drenatge i és més petit i lleuger, facilitant la seva instal·lació tant per a aplicacions domèstiques com industrials. Amb només 25 cm d'altura i una pressió estàtica de fins a 150 Pa, permet una instal·lació fàcil i discreta, en un espai allunyat de l'habitació.

A més, aquest model funciona a un nivell súper silenciós amb un mínim de tan sols 22dB (A) gràcies a l'exclusiu disseny de la nova coberta que crea un flux d'aire i redueix el soroll de funcionament en comparació amb el model convencional.

Rendiment superior amb el Cassette de 4 vies 90x90 PU3

El nou Cassette de 4 vies 90x90 de Panasonic combina una alta eficiència energètica amb el màxim confort. La unitat disposa de funcionament súper silenciós, amb nivells de soroll de sol 27dB (A). El seu disseny amb una canonada lleugera i una bomba de drenatge integrada - com ho inclou també la nova unitat de conductes -, assegura una instal·lació fàcil i ràpida.

La unitat també pot disposar del panell exclusiu Econavi opcional, un sensor intel·ligent que detecta la temperatura del sòl1 i el nivell d'activitat humana per a reduir el desaprofitament d'energia optimitzant el funcionament del climatitzador. Aquesta avançada tecnologia també té una funció de circulació intel·ligent que s'activa quan no hi ha ningú a la sala i distribueix uniformement l'aire i minimitza les diferències de temperatura tant en la manera de calefacció com de refrigeració. A més, Econavi també inclou un sensor d'humitat amb funció de succió d'aire, que controla la humitat en qualsevol ambient. 

Nou CONEX amb integració de IoT

Les noves unitats interiors PACi de Panasonic són compatibles amb CONEX, el nou conjunt de dispositius de control remot IoT de Panasonic, que ofereix solucions d'última generació per a la línia comercial d'aires condicionats. Gràcies a CONEX, amb un Telèfon intel·ligent o tauleta, els usuaris podran configurar al detall el funcionament i el manteniment de la unitat, així com accedir a funcions de servei i diagnòstic. Els dispositius i aplicacions CONEX ofereixen un control intuïtiu amb disseny atractiu i un manteniment fàcil amb l'aplicació de suport de servei.

1 El sensor de temperatura del sòl funciona fins amb una altura de sostre de 5m.

 

Per a més informació sobre les unitats interiors de la nova generació PACi de Panasonic, visiti:
www.aircon.panasonic.eu.