Mitjançant un complet sistema d'avaluació premia un “disseny excel·lent”

La gamma d'aire condicionat TZ de Panasonic guanya el Good Design Award

 SINF 20103 PANASONIC 201105

 

5 de novembre de 2020 – La gamma d'aire condicionat de paret TZ de Panasonic Heating & Cooling Solutions ha estat guardonada amb el Good Design Award, mitjançant un complet sistema d'avaluació elaborat pel Japan Institute of Design Promotion, des de 1957.

El Good Design Award, premia un “disseny excel·lent” dins dels següents àmbits i filosofies:

- Innovació: el poder conceptual per a ser pioner en el futur.

- Estètica: el poder imaginatiu per a un estil de vida cultural pròsper.

- Ètica: el poder de pensament reflectit en la societat i el medi ambient.

- Humanitat: poder creatiu dels productes i materialitzacions conceptuals.

- Honestedat: la comprensió de la societat contemporània.

El model d'aire condicionat TZ de Panasonic compleix amb tots aquests requisits i per això pot ser un gran complement per a la llar. Aquest model presenta un disseny elegant que s'adapta a la perfecció a l'interior de totes les cases. El Good Design Award ha destacat del sistema TZ com “la seva estructura compacta, simple i la seva forma perfecta, ofereixen un disseny net i atemporal” i com “l'acabat mat ajuda a aconseguir l'objectiu d'harmonia espacial”.

Recentment Panasonic ha millorat el seu disseny, i ara el xassís és més petit i elegant, de tan sols 779 mm d'ample, mantenint una alta potència i eficiència energètica. L'equip és prou petit com per a poder instal·lar-se damunt de la porta, convertint-ho en la solució ideal per a espais petits. El nou disseny permet a més una fàcil instal·lació.

Un avantatge addicional del model TZ és el filtre que atrapa les partícules nocives (PM 2.5) que es troben en l'aire, incloent la pols, contaminants perillosos, pol·len, brutícia, fum i gotes. El filtre atrapa i redueix les partícules, ajudant a mantenir una bona qualitat de l'aire.

Per a més informació sobre Panasonic Heating & Cooling Solutions, consultar:
www.aircon.panasonic.eu.

Per a més informació sobre el Good Design Award, consultar: https://www.g-mark.org/