Aquestes solucions que aporten una cadena de fred sostenible són ideals per al sector de l'hostaleria.

Panasonic amplia la gamma de sistemes de refrigeració sostenibles ideals per al sector de l'hostaleria

 

15 de desembre de 2021 – Panasonic ha ampliat la seva gamma d'unitats de condensació amb el llançament d'una nova unitat de grandària mitjana i capacitat de refrigeració de 7,5kW a Temperatura Mitjana i 3,8kW a Baixa Temperatura. Aquesta és una alternativa per a aplicacions intermèdies a les unitats de condensació de CO₂ grans, de 16kW (MT), i petites, de 4kW (MT). Gràcies a l'ús de refrigerant natural CO₂ i un funcionament optimitzat, les unitats de condensació ofereixen un estalvi d'energia notable i baixos nivells de soroll a 35,5 dB(A).
 
210222 PANASONIC Sector de la hosteleria 200x300
 
Aquestes solucions que aporten una cadena de fred sostenible són ideals per al sector de l'hostaleria. Aquests nous llançaments es van presentar en l'última edició de Expo Foodservice, l'esdeveniment anual de referència en l'hostaleria, que es va celebrar el 24 i 25 de novembre en IFEMA (Madrid), on Fernando Mateos, Specification Manager en Panasonic Heating & Cooling Solutions Europe, va participar en la taula rodona titulada “Solucions de climatització eficients i sostenibles per al sector Horeca”.

En la seva intervenció va destacar la gamma d'unitats de condensació de CO₂ de Panasonic, que utilitza refrigerants naturals com el CO₂, de les quals ja s'han venut més de 1.000 unitats a Europa i 10.000 al Japó. “Aquestes solucions eficients no estan només a l'abast de grans hipermercats i supermercats. Una botiga de conveniència, una pastisseria, xarcuteria, gelateria o un restaurant són també potencials beneficiaris d'aquesta mena de tecnologia” va destacar Mateos.

210222 PANASONIC Sector de la hosteleria 1 200x300

Panasonic també ofereix per a aquest sector la seva innovació per a la millora de la qualitat de l'aire interior gràcies a la innovadora tecnologia nanoeTM X, que inhibeix uns certs virus, bacteris i al·lergògens. Aquesta tecnologia exclusiva de Panasonic ha estat verificada per Texcell, una organització de recerca global independent, pel seu efecte inhibidor sobre el nou coronavirus (SARS-CoV-2). Les claus d'aquesta innovadora tecnologia són la durada de les partícules en l'ambient i la seva alta efectivitat.
“Es tracta d'una solució innòcua per a les persones, que fins i tot ja s'està utilitzant per a l'habitacle de vehicles de Toyota, Lexus i Range Rover.  A diferència d'altres solucions que filtren només l'aire que passa pels equips, la tecnologia nanoe™ X purifica i neta l'aire de tota una habitació disseminant radicals hidroxil, com es produeix de manera habitual en la naturalesa, i en aquest cas aprofitant el cabal i la distribució d'aire dels sistemes de climatització”, va explicar Mateos.

La tecnologia nanoe™ X ja està disponible en la gran majoria dels equips domèstics, industrials i comercials de Panasonic.

Per a més informació sobre Panasonic, visiti
https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/