El passat 1 de febrer Mitsubishi Electric va celebrar el seu centenari sent marca líder.

Mitsubishi Electric celebra el seu 100 Aniversari

SINF 210026 KEY Encap

El passat 1 de febrer, Mitsubishi Electric Group va celebrar el seu 100 Aniversari i ho va fer agraint a empleats, clients i resta de col·laboradors que hagin fet possible que l'entitat hagi estat capaç d'adaptar-se i evolucionar de forma contínua i excel·lent. Gràcies a ells, Mitsubishi Electric ha continuat sent, durant tant de temps, una marca líder en productes i serveis elèctrics i electrònics.

Durant més de 100 anys, la firma ha proporcionat productes i serveis que cobreixen des de gammes d'electrodomèstics fins a productes per a la indústria aeroespacial, sempre identificats per un alt valor tecnològic i creatiu i contribuint, d'aquesta manera, a una societat més dinàmica i confortable.

Ara, la celebració d'aquest 100 Aniversari de la Companyia en el món està marcada per una revisió del seu Sistema de Filosofia Corporativa que té com a objectiu actualitzar tant les raons de l'existència del grup com els principals valors i actituds que tots els empleats han de acceptar i valorar en el servei a clients i a la societat en el seu conjunt.

En paraules de Tatsuya Ishikawa, President and CEO Mitsubishi Electric Europe BV: "El canvi és un agent d'oportunitat. Com Ciutadà Global, Mitsubishi Electric està adoptant el canvi i, amb motiu del seu centenari, ha volgut presentar la seva nova Filosofia Corporativa, abordant els reptes socials a través de la innovació contínua durant els propers 100 anys. Amb aquest esperit, treballem junts per crear una empresa de la qual ens sentim orgullosos i que mereixi la confiança de tots els nostres col·laboradors ".

Una declaració, sens dubte, basada en el ferm propòsit de contribuir a una societat millor, més dinàmica i sostenible, mitjançant la innovació tecnològica continuada i la creativitat incessant.

I, en aquesta nova línia, destaquen els valors de:

Confiança: amb tots els seus col·laboradors, clients, proveïdors, accionistes i empleats treballant de manera conjunta.

Qualitat: garantint la satisfacció de la societat i clients proporcionant els millors productes i serveis.

Tecnologia: aportant nous valors a la societat millorant la tecnologia i l'especialització.

Ètica i Compliment de normes: actuant amb alts estàndards ètics i atenent a les lleis i normes socials.

Humanitat: Prioritzant la salut i seguretat, promovent la diversitat i respectant les personalitats i drets humans.

Medi Ambient: mitjançant l'esforç en protegir i millorar el medi ambient, fent-ho sempre de manera harmoniosa amb la natura.

Societat: com a ciutadans corporatius, contribuint a el desenvolupament d'una societat millor.

I és que molt poques companyies poden girar la vista enrere i trobar una història tan extensa.

Gràcies a la superació de grans reptes durant aquests 100 anys, Mitsubishi Electric ha crescut i s'ha expandit fins a arribar a ser una companyia d'abast mundial.

Masami Kusano, Branch President Mitsubishi Electric Europe B.V. Sucursal Espanya, recorda el seu lema: "Changes for the Better representa l'actitud del Grup Mitsubishi Electric per esforçar-se per aconseguir sempre una mica millor, mentre estem en continu canvi i creixement. Cadascun de nosaltres comparteix la ferma voluntat i la passió per aspirar a al canvi reforçant el nostre compromís de crear un demà encara millor. Ara, el nostre repte per als propers 100 anys ha començat. Treballem junts per oferir solucions avançades i integrades que ajudin a resoldre els problemes sorgits en una societat diversa ".