Mitsubishi Electric, partner tecnològic de la “Javier Fernández Academy”

 SINF 20122 MITSUBISHI 201203

  • Mitsubishi Electric juntament amb Mitsubishi Corporation i uns altres seran els col·laboradors tecnològics de les jornades de la JF Academy que tindran lloc per les diferents ciutats d'Espanya aquesta tardor-hivern.
  • El patinador medallista olímpic, dins del seu protocol anti *Covid, comptarà amb Purificadors *Mitsubishi *Electric per a garantir espais de confiança i la millor qualitat d'aire interior en cadascun dels seus seminaris

 

Madrid, 3 de desembre de 2020. Mitsubishi Electric, empresa líder del sector de l'aire condicionat i la climatització al nostre país, col·labora com a patrocinador tecnològic en la JF Academy, un esdeveniment bianual que portarà al conegut patinador Javier Fernandez per les principals ciutats d'Espanya i que arrenca el pròxim 7 de desembre en el Palau de Gel de Madrid.

La “JF Academy” oferirà seminaris a patinadors de nivells precompetició i competició. En tots ells es realitzaran sessions tècniques amb patinadors d'elit, triats per la Federació Espanyola d'Esports de Gel (FEDH) i els assistents podran gaudir -a més- d'un museu homenatge amb medalles, vestits i trofeus del patinador.

El nostre patinador medallista olímpic, conegut -a més- per estar compromès amb diferents causes de caràcter social, comptarà amb un espai per al patinatge inclusiu, en col·laboració amb la Fundació Down España, en cada parada que realitzi la seva recentment presentada escola JF Academy.

Serà Madrid, concretament en El Palau de gel, els dies 7 i 8 de desembre on arrencada aquest tour que presenta al medallista olímpic, doble campió mundial i set vegades campió d'Europa com a director i entrenador de la seva pròpia acadèmia.

Li seguiran altres ciutats com Sant Sebastià, Vitòria, Pamplona, Logronyo, Jaca, Barcelona, València, Granada, Andorra i Puigcerdà les dates de les quals s'aniran anunciant amb suficient antelació, segons les pròpies xxss de l'esportista.

Pel seu lloc, l'organització compta amb un elaborat un protocol enfront del covid-19, que contempla, entre altres mesures: l'organització de grups reduïts, l'ús obligatori de guants i màscara, l'aplicació de gel *hidroalcohólico abans i després d'entrar a la pista de gel, la presa de temperatures per a accedir al recinte o la desinfecció de tot el material esportiu una vegada conclogui cada sessió. A més, comptarà amb Purificadors Mitsubishi Electric amb la finalitat d'assegurar la qualitat de l'aire interior ja que aquests redueixen més del 99% dels virus transportats per l'aire.

Mitsubishi Electric ha volgut sumar-se a aquest recorregut de Javier Fernández al costat de la JF Academy sota el seu clar compromís amb la millora de la qualitat de vida de la societat i, abordar les principals responsabilitats ambientals i socials a tot el món.

 Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. La signatura, que complirà la seva 100 Aniversari en 2021, celebra a Espanya 40 anys d'experiència comercial, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i el Japó. Actualment és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.