Un sistema VRF per projectes de mida gran i mitjana com hotels, oficines i edificis públics

L'eficiència energètica i la innovació, claus de la gamma Air Flux de Bosch

 SINF 20045 BOSCH 200427 Noti

Un sistema VRF (de cabal variable de refrigerant) per a projectes de mida gran i mitjana com hotels, oficines  edificis públics

Madrid, 27 d'abril de 2020. Compromès amb el benestar de les persones i amb la protecció de l'entorn en el qual actua, l'àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotecnia, divisió pertanyent al Grup Bosch, aposta per la seva gamma Air Flux, un sistema VRF (de cabal variable de refrigerant) que conjumina eficiència amb un compacte disseny industrial i ús senzill.

Una solució desenvolupada per a projectes de mitjà i gran grandària, com a hotels, oficines i edificis públics que ofereix la gamma de potències més àmplia del mercat, des dels 25kW fins als 90kW. Air Flux abasta tota la gamma de productes, amb dues famílies completes de 13 d'unitats exteriors cadascuna (individuals i combinables de manera flexible per a aconseguir una capacitat de fins a 270 kW), unitats interiors i sistemes de control intel·ligents, així com un nou programari de planificació, i un gran nombre d'accessoris.

Amb la gamma Air Flux, l'àrea Comercial i Industrial de Bosch ofereix als seus clients una solució amb una gran eficiència energètica en refrigeració i calefacció, gràcies a un nou compressor tipus scroll, amb injecció de vapor i bescanviador de calor de plaques per a optimitzar el subrefredament, podent aconseguir un índex d'eficiència energètica (SEER), de fins a 5,6.

El seu sistema integrat de gestió energètica ajusta automàticament les temperatures d'evaporació i condensació, la qual cosa garanteix els màxims nivells de confort i estalvi d'energia durant el funcionament. A més, les unitats exteriors de la gamma poden funcionar des de -5 °C fins a +48 °C en manera de refrigeració i des de -23 °C fins a +25 °C en manera de calefacció, un ampli rang que permet el màxim benestar en el lloc on estan instal·lades.

La sèrie Air Flux destaca també pel seu disseny compacte i industrial i el seu ús senzill. Compta amb un desenvolupament que facilita la posada en servei i el manteniment, una cosa essencial en la gestió de climatització en grans i mitjanes superfícies. A més, en totes les unitats la connexió d'una eina de servei permet la còpia automàtica de dades, que assegura que tots els paràmetres del sistema es poden verificar durant el manteniment. Air Flux ofereix també una gamma de funcions automàtiques que minimitzen els costos de manteniment, com a neteja i una manera d'eliminació de neu automàtics.

Amb Air Flux, l'àrea Comercial i Industrial de Bosch termotècnia ofereix una solució pràctica, eficient i innovadora per a mantenir el confort en qualsevol època de l'any, al mateix temps que permet obtenir un millor control del consum energètic de l'edifici.

Per a conèixer més informació sobre la gamma Air Flux, visiti el següent enllaç

: https://www.youtube.com/watch?v=lYbIILku7D8

Àrea Comercial i Industrial de Bosch Termotècnia

Bosch Comercial i Industrial ofereix solucions de sistemes específics per al subministrament d'energia eficient i segura per a la indústria, negocis, instal·lacions públiques o privades i per a les empreses de subministrament d'energia. La cartera de productes modulars va des de plantes de calderes industrials, d'energia solar a gran escala i bombes de calor, fins a sistemes d'aire condicionat comercial i industrial. Els equips pre-muntats, els sistemes d'ajust i la tecnologia de control procedent d'una mateixa font ajuden a reduir les despeses i els esforços de planificació, així com el temps d'instal·lació, garantint una fàcil posada en marxa. Un servei integral de consultoria i gestió de projectes fins a la completa planificació i el servei postvenda completen la cartera de productes i serveis de Bosch Comercial-Industrial. Per a més informació: www.bosch-industrial.com

LinkedIn: Bosch Termotecnia Comercial e Industrial España

Twitter: @BoschHVAC_es

YouTube: Bosch Comercial e Industrial España

Grup Bosch

Bosch està present a Espanya des de 1908 i compta actualment amb uns 20 emplaçaments. En 2018, Bosch va aconseguir unes vendes d'aproximadament 2.500 milions d'euros a Espanya, sent les vendes netes totals de totes les societats espanyoles de Bosch de 2.500 milions d'euros. En l'actualitat, Bosch España empra a al voltant de 8.650 persones.

El Grup Bosch és un proveïdor líder mundial de tecnologia i serveis. Empra aproximadament a 403.000 persones a tot el món (a 31 de desembre de 2019). Segons les xifres provisionals, la companyia va generar, en 2019, unes vendes de 77.900 milions d'euros. Les seves operacions s'agrupen en quatre àrees empresarials: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, i Energy and Building Technology. Com a empresa líder del IoT, Bosch ofereix solucions innovadores per a smart homes, smart cities, mobilitat connectada i Indústria 4.0. Utilitza la seva experiència en tecnologia de sensors, programari i serveis, així com el seu propi núvol IoT, per a oferir als seus clients solucions connectades transversals a través d'una sola font. L'objectiu estratègic del Grup Bosch és oferir innovacions per a una vida connectada. Bosch millora la qualitat de vida a tot el món amb productes i serveis innovadors, que generen entusiasme. En resum, Bosch crea una tecnologia que és "Innovació per a la teva vida". El Grup Bosch està integrat per Robert Bosch GmbH i els seus aproximadament 440 filials i empreses regionals en més de 60 països. Incloent els socis comercials i de servei, la xarxa mundial de fabricació, enginyeria i vendes de Bosch cobreix gairebé tots els països del món. La base per al creixement futur de la companyia és la seva força innovadora. Bosch empra a tot el món a unes 72.000 persones en recerca i desenvolupament repartides en 125 emplaçaments.

Para más información:
HAVAS PR

Joaquín Ulloa
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Hernández
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.