Kiconex, línia de negoci d'IoT de KEYTER INTARCON col·labora amb Carlo Gavazzi.

  • Kiconex contribueix amb la millora de l'eficiència energètica dels equips i instal·lacions de refrigeració i climatització.

SINF 210026 KEY Encap

Lucena, 28.01.21.- La línia de negoci d'IoT de KEYTER INTARCON - kiconex -, posa en marxa una promoció de la ma de Carlo Gavazzi, amb la finalitat de contribuir a la millora de l'eficiència energètica dels equips i instal·lacions de refrigeració i climatització.

Avui dia analitzar la xarxa d'una instal·lació pot suposar un estalvi de costos energètics important, ja que permet conèixer uns certs consums que no veiem reflectits en la factura de llum.

Kiconex obsequia a aquells instal·ladors que durant els dies 1 de febrer de 2021 i el 30 d'abril de 2021 adquireixin un kiconex PREMIUM (a partir del ki8PREM) per als seus equips.

L'analitzador de xarxes EM210 de Carlo Gavazzi proporcionarà al client els consums de la instal·lació, podent comparar-los amb els consums d'arrencada de compressors, canvis de set points (manera estalvi d'energia), obertura de portes de cambres frigorífiques o cicles de desgebrament.

LA INDÚSTRIA 4.0 EN LA CLIMATITZACIÓ I REFRIGERACIÓ

En 2017 KEYTER INTARCON van desenvolupar una nova línia de negoci basada en el IoT per a monitorar, supervisar i controlar instal·lacions des de qualsevol ubicació del món, sense necessitat de desplaçament a la pròpia instal·lació. Això permet poder fer un estret seguiment als equips, amb la finalitat de conèixer millor el comportament que adopten en les diferents instal·lacions en les quals són presents. Amb això aconsegueixen una informació completa del funcionament dels seus equips. A més, de proporcionar un suport extraordinari a les empreses instal·ladores des del departament de post-venda.

GRUP INDUSTRIAL A LA VANGUARDIA DE LA TECNOLOGIA

KEYTER INTARCON és un grup industrial a l'avantguarda de la tecnologia, de capital 100% espanyol, que neix en 2007 d'una iniciativa d'empresaris i professionals del món de la climatització i refrigeració comercial i industrial amb més de 30 anys d'experiència en el sector. L'any passat 2019, el grup va aconseguir una facturació pròxima als 40 milions d'euros, que superarà en aquest any 2020. Aquest creixement que s'ha traduït en un desenvolupament productiu que empra, de manera directa, a més de 400 treballadors dels quals un 25% responen a perfils altament qualificats: tècnics, enginyers, programadors, desenvolupadors. Actualment, el grup aconsegueix més del 50% de la seva xifra de negoci en els mercats internacionals, en concret en països d'Europa, Nord d'Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica. El grup es configura com el primer fabricant global en alguns sectors en els quals és present.