Primera jornada d'Ashrae Spain Chapter. Dissent HVAC i Prefabricació Modular.

SINF 21011 PAN 210114

La associació ASHRAE en col·laboració amb Italsan, celebra el pròxim 28 de gener, una jornada tècnica sobre «Disseny HVAC i Prefabricació Modular» en format virtual.

Avui dia i, en constant increment, són innombrables els equips modulars que integren les instal·lacions, en comparació amb anys anteriors, quan pràcticament tot era desenvolupat i fabricat en obra. Aquesta tendència va en augment a tot el món, fins al punt de l'aparició de companyies instal·ladores especialitzades en instal·lacions modulars.

Aquesta sessió tècnica estarà basada en aquesta tendència i ens aportarà la visió actual i futura, des dels diferents punts de vista d'aquells professionals que projecten, executen instal·lacions i fabriquen components modulars per a les instal·lacions.

La jornada tècnica serà impartida per destacats professionals del sector.

  • Manuel López Acosta, Soci i Director General de FSL presentarà la modularización de les instal·lacions HVAC, des del punt de vista de l'enginyer consultor. La seva ponència versarà sobre: “La prefabricació modular. Una oportunitat. Un repte”.
  • Antonio Tabasco, Director d'Enginyeria Global de Nabiax analitzarà, com a propietat, els pros i contres, quant a qualitat, economia i manteniment. Tot això ho analitzarà en la seva ponència “Data Centers: La Modularidad Ineludible”.
  • Els últims avanços, desenvolupaments, aplicacions i avantatges en la prefabricació de components vindran presentats, conjuntament, per dos fabricants líders en les seves respectives àrees, com són Italsan i Victaulic, representades per Laura Sánchez i Luis Imperiali
  • Ignacio Rodríguez, Director de Serveis Tècnics i Enginyeria de Jones Lang Lasalle, presentarà “La Construcció Modular en Data Centers, des del punt de vista de la Gestió de Projectes”.
  • Roger Walters, Lead Business Development Manager UK, EMEA & APAC de Integra Mission Critical LLC, des de la visió d'Empresa Constructora especialitzada en instal·lacions modulars, presentarà, “Why does the Data Center Industry need Modular?” (transparències en espanyol).

INSCRIPCIONS AQUÍ