INTARCON reforça el seu equip directiu per a implementar el seu Pla Estratègic 2021-2025

SINF 210017 HIT Encap

 • Germán Gil, anterior director de Desenvolupament de Negoci per a Amèrica del grup, assumirà les funcions de Director Comercial d'INTARCON
 • Es crea l'àrea de Subdirecció General assumida per Javier Cano, el fins ara Director Comercial
 • El Pla Estratègic inclou: l'execució d'una nova planta productiva de 20.000 m², la implantació d'un Pla de Transformació digital, el desenvolupament de nous productes més eficients i respectuosos amb el Medi Ambient i l'ampliació de mercat

  Lucena, 21.01.21.- L'empresa lucentina INTARCON ha reforçat el seu equip directiu amb la recent incorporació de Germán Gil a fi d'aconseguir la implantació reeixida del nou pla estratègic d'Intarcon, així com la millora de la qualitat i del servei als nostres clients i col·laboradors.

  Germán Gil, anterior director de Desenvolupament de Negoci per a Amèrica del grup, assumirà les funcions de Director Comercial d'INTARCON responsabilitzant-se de la bona marxa de les vendes en el mercat nacional i internacional, prescripció i Project Managers. Germán Gil acumula una àmplia experiència en els sectors de la refrigeració i l'aire condicionat, i estem convençuts que la seva incorporació a l'equip directiu suposarà un gran impuls que ens permetrà abordar el decisiu Pla Estratègic d'impuls i transformació de la nostra signatura en gran empresa, suposant l'expansió i el creixement d'INTARCON, consolidant la relació amb els nostres clients i col·laboradors, i reforçant l'atenció diària que us professem.

  Per part seva, Javier Cano, fins avui Director Comercial, assumeix la Subdirecció General d'INTARCON, responsabilitzant-se de les àrees d'Estratègia, Màrqueting, Enginyeria de Solucions al Client i Formació. Els restants càrrecs de l'equip directiu continuaran sota la mateixa direcció que fins avui, amb José María Raya, com a Director General d'INTARCON; María del Carmen Morales, com a Directora d'Administració; Eduardo López, com a Director Financer; Francisco Serrano, com a Director d'Operacions Industrials; i Antonio Sánchez, com a Director d'Oficina Tècnica.

  PLA ESTRATÈGIC 2021-2025
  Aquest canvi suposarà un gran impuls que permetrà a la companyia ampliar la seva estructura per a poder abordar el decisiu Pla Estratègic 2021-2025 de transformació de l'empresa que tindrà àmplia repercussió en diversos nivells i que suposarà l'expansió i el creixement de la signatura.

  El Pla Estratègic inclourà l'execució d'una nova planta productiva de 20.000 metres quadrats de fàbrica i oficina, on s'optimitzarà el servei de fabricació. Així mateix, inclourà la implementació d'un Pla de Transformació Digital que permetrà l'augment dels nivells de qualitat i servei, així com l'ampliació del mercat que abasta els cinc continents.

  Els pròxims quatre anys també seran un moment decisiu per al desenvolupament de nous productes més eficients i respectuosos amb el Medi Ambient encaminats al compliment del compromís d'INTARCON amb els Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible 2030 de Nacions Unides. Igualment, es continuarà assumint la responsabilitat amb la societat i l'entorn en el desenvolupament de l'I+D+i, treballant en la inclusió de l'ús de refrigerants naturals, com ara propà, CO₂ i amoníac.

   40.000 EQUIPS A MÉS DE 40 PAÏSOS
  INTARCON, l'última facturació dels quals anual ha superat els 18 milions d'euros, s'alça com el primer fabricant espanyol en la seva gamma de producte, gaudint d'una consolidada presència en el mercat nacional amb 10 delegacions en el territori a les quals se sumen les delegacions comercials a l'estranger. Fins avui, hi ha més de 40.000 equips INTARCON en servei a més de 40 països diferents, operant principalment a Europa, Nord d'Àfrica, Orient Mitjà i Hispanoamèrica. En l'actualitat, compta amb 200 empleats i es troba en ple procés d'expansió i creixement.

  INTARCON, pertanyent al grup industrial KEYTER-INTARCON-GENAQ la facturació del qual supera els 40 milions d'euros, neix en 2007 com una iniciativa comuna d'un grup d'empresaris i professionals dels sectors de la refrigeració i l'aire condicionat per a desenvolupar una nova gamma d'equips de refrigeració comercial, centrant la seva producció en solucions paquetizadas de mitja potència.