Inscriu-te en l'esdeveniment en línia de Schneider Electric: “Els Edificis del Futur”, el 26 d'octubre.

Inscriu-te en l'esdeveniment en línia de Schneider Electric: “Els Edificis del Futur”

 

SINF 210189 Schneider encap

 

Schneider Electric, líder en la transformació digital de la gestió d'energia i l'automatització, presentarà el pròxim 26 d'octubre a les 17:00h, en un format 100% online, la seva visió sobre els Edificis del Futur en l'esdeveniment “Innovation Talk: Buildings of the Future”, al costat de més de 1000 professionals del sector.

 
Durant l'esdeveniment, es presentaran els nous productes i solucions de la companyia pensades per a espais més sostenibles, resilients, hipereficients i centrats en les persones, entre els quals s'inclouen la nova gamma de quadres PrismaSeT per a Baixa Tensió i el nou sensor PowerLogic™ HeatTag, dissenyats per a millorar la prevenció d'incendis; així com la nova generació d'interruptors automàtics ComPacT, amb noves capacitats de comunicació i monitoratge, entre altres.
 
 
“Un edifici no és només un espai on treballar o viure: ha d'aportar benestar, seguretat, productivitat, i per descomptat també sostenibilitat. Aquesta és la visió sobre els Edificis del Futur que mostrarem en la pròxima Innovation Talk, i per a la qual continuem innovant amb solucions i productes que segueixin aquests eixos i persegueixin aquests objectius”, assegura Jordi García, Digital Energy & Power Products VP de Schneider Electric Ibèria.
 
 
Els Edificis del Futur, per a Schneider Electric, han de basar-se en quatre eixos: sostenibilitat, resiliència, hipereficiencia i les persones com a centre de tota l'estratègia.
 
Els edificis consumeixen al voltant del 30% de l'energia mundial i representen gairebé el 40% de les emissions globals de gasos d'efecte d'hivernacle. Per a ser més sostenibles han de canviar, i els actuals fons europeus per a la rehabilitació energètica representen una oportunitat per a avançar cap a aquesta transformació dels edificis. A més, a mesura que augmenten els problemes climatològics i naturals, els edificis han d'adaptar-se contínuament, per la qual cosa han de ser més resilients.
 
 
Per a tot això, hauran de ser hipereficients: els avanços en IoT permeten reduir considerablement els costos operatius, millorant la productivitat i l'eficiència dels edificis i l'experiència dels ocupants. En aquest sentit, les persones hauran de ser el centre dels edificis, millorant la seva salut, benestar i satisfacció.