Nou filtre d'ions de plata per a equips de climatització que millora la qualitat de l'aire.

El nou filtre d'ions de plata de Fujitsu

 

SINF 210157 FUJITSU

 

  • El nou filtre d'ions de plata de Fujitsu, vàlid per a totes les gammes de la marca – paret/sòl, conducte i cassette - és capaç de neutralitzar el 99% dels virus, bacteris i fongs retinguts en ell.

 

  • El filtre d'ions de plata s'instal·la i desinstal·la en un sol clic i pot rentar-se de manera fàcil i a mà, amb aigua.

 

Madrid, 21 de juliol de 2021 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior, refrigeració i equipament per al sector Horeca, presenta el nou filtre d'ions de plata de Fujitsu, capaç de neutralitzar el 99% dels virus, bacteris i fongs retinguts en ell al costat d'altres partícules i pols.

 
La qualitat de l'aire interior és cada vegada més valorada pels consumidors. No es tracta d'una nova tendència - l'OMS ja advertia que els espais interiors poden estar fins a 10 vegades més contaminats que els exteriors -, però sí s'ha vist impulsada per la COVID-19. Mantenir l'aire que respirem durant més del 80% del nostre temps en condicions òptimes no sols evita contagis, sinó altres afectacions sobre la salut i la qualitat de vida de les persones.
 
 
Conscient d'això, Fujitsu ha desenvolupat el nou filtre opcional d'ions de plata, vàlid per a totes les seves gammes – paret/sòl, conducte i cassette – i de màxima eficàcia. La marca ja incloïa un sistema de filtrat d'última generació format per tres filtres – d'aire, Apple-Catechin i de desodoració d'ions - en les seves gammes de Splits de paret KG, KE i KM.
 
 
Un aire interior més sa en un sol clic
 
El nou filtre d'ions de plata de Fujitsu funciona de la següent manera: els ions de plata s'introdueixen en el microorganisme – virus, bacteri, etc. – i eviten el seu creixement, reaccionant contra els seus enzims i inhibint l'activitat d'aquestes.
 
El filtre s'instal·la i retira en un sol clic i pot rentar-se de manera fàcil i a mà, amb aigua.