Dia de la Terra: Bosch planta mil arbres per crear un món més verd i formar part del canvi.

Dia de la Terra: Bosch planta mil arbres per crear un món més verd

 

  • Un projecte social que té com a principal objectiu protegir el planeta a llarg termini i reduir les emissions de CO₂.
  • En aquest dia, instaurat per a crear consciència sobre la importància del planeta i de la conservació de la biodiversitat, la companyia anima a tota la societat a sumar-se al canvi amb iniciatives com plantar un arbre

 SINF 20036 BOSCH 200422 Noti

Madrid, 22 d'abril de 2020. Avui, 22 d'abril se celebra el Dia Internacional de la Mare Terra, una jornada que té com a objectiu la conscienciació per la cura del planeta i el medi ambient. Per això, Bosch Termotecnia, una de les companyies líders en calefacció, aigua calenta i climatització, vol sensibilitzar a la societat en general de la importància de la protecció del medi ambient, així com animar-los a participar en un dels projectes als quals la companyia s'ha sumat a nivell mundial.

De la mà de Treedom, la plataforma web que permet plantar un arbre a distància, neix aquesta nova iniciativa de Bosch en la qual cada dia es planten almenys 3 arbres nous que permeten una major absorció de carboni i, per tant, redueixen l'impacte mediambiental. El bosc, d'al voltant de 1000 arbres es troba a Kenya i Bosch vol promoure la seva reforestació d'una forma participativa, ja que qualsevol persona interessada té l'oportunitat d'apadrinar el seu propi arbre, donant-li un nom i podent fer un seguiment del seu creixement, a mesura que l'arbre creix, absorbirà més CO₂, i protegirà el sòl i la biodiversitat.

Alicia Escudero, directora de Màrqueting i Producte de Bosch Termotecnia Ibèria ha destacat que “la col·laboració amb Treedom és una de les moltes iniciatives mediambientals que tenim en marxa, però ens agrada especialment perquè pot participar qualsevol persona afavorint la biodiversitat. Amb el compromís de tots, estem segurs que podrem construir un futur millor”.

Resultat del seu compromís amb la recerca i el desenvolupament, Bosch Termotecnia treballa constantment amb les últimes tecnologies per a oferir solucions que es caracteritzen per la seva elevada eficiència: de calefacció, aigua calenta, climatització i energies renovables tant per al sector terciari com per al sector residencial. D'aquesta manera, s'aconsegueix una reducció en la despesa d'energia, així com una reducció en l'emissió de carboni i, per tant, un menor impacte en el medi ambient.

Grup Bosch

Bosch està present a Espanya des de 1908 i compta actualment amb uns 20 emplaçaments. En 2018, Bosch va aconseguir unes vendes d'aproximadament 2.500 milions d'euros a Espanya, sent les vendes netes totals de totes les societats espanyoles de Bosch de 2.500 milions d'euros. En l'actualitat, Bosch España empra a al voltant de 8.650 persones.

El Grup Bosch és un proveïdor líder mundial de tecnologia i serveis. Empra aproximadament a 403.000 persones a tot el món (a 31 de desembre de 2019). Segons les xifres provisionals, la companyia va generar, en 2019, unes vendes de 77.900 milions d'euros. Les seves operacions s'agrupen en quatre àrees empresarials: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, i Energy and Building Technology. Com a empresa líder del IoT, Bosch ofereix solucions innovadores per a smart homes, smart cities, mobilitat connectada i Indústria 4.0. Utilitza la seva experiència en tecnologia de sensors, programari i serveis, així com el seu propi núvol IoT, per a oferir als seus clients solucions connectades transversals a través d'una sola font. L'objectiu estratègic del Grup Bosch és oferir innovacions per a una vida connectada. Bosch millora la qualitat de vida a tot el món amb productes i serveis innovadors, que generen entusiasme. En resum, Bosch crea una tecnologia que és "Innovació per a la teva vida". El Grup Bosch està integrat per Robert Bosch GmbH i els seus aproximadament 440 filials i empreses regionals en més de 60 països. Incloent els socis comercials i de servei, la xarxa mundial de fabricació, enginyeria i vendes de Bosch cobreix gairebé tots els països del món. La base per al creixement futur de la companyia és la seva força innovadora. Bosch empra a tot el món a unes 72.000 persones en recerca i desenvolupament repartides en 125 emplaçaments.

Per a més informació:
HAVAS PR

Joaquín Ulloa
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Hernández
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.