Totes les seves solucions estan adaptades a les noves directives europees sobre Eficiència Energètica, ErP, i ELD

 

Bosch Termotecnia aposta per solucions que redueixin el consum energètic i cuidin del medi ambient

SINF 20093 BOSCH 201023

  • Conscient que una part important del consum energètic tant en les llars com en els edificis comercials prové dels sistemes de calefacció i climatització, Bosch mostra el seu compromís amb solucions innovadores que permetin obtenir majors estalvis energètics.
  • Totes les seves solucions estan adaptades a les noves directives europees sobre Eficiència Energètica, ErP, i ELD, la qual cosa està en línia amb els objectius empresarials del Grup Bosch.

Madrid, 22 d'octubre de 2020. El passat 21 d'octubre es va celebrar el Dia Mundial de l'Estalvi d'Energia. Una jornada dedicada a conscienciar a tota la societat sobre la importància de millorar els hàbits de consum d'energia en el dia a dia.

Conscient que una part molt important del consum energètic tant en les llars com en edificis comercials prové dels sistemes de calefacció i climatització, Bosch Termotecnia, divisió pertanyent al Grup Bosch, mostra el seu compromís amb solucions innovadores on la connectivitat i l'eficiència siguin presents per a obtenir majors estalvis energètics.

Totes les seves solucions estan adaptades a les noves directives europees sobre Eficiència Energètica, ErP i ELD, la qual cosa els permet anar en línia amb els objectius empresarials del Grup Bosch, que realitza una inversió de més del 50% del seu pressupost en I+D en tecnologies innovadores que protegeixen el medi ambient i conserven els recursos naturals.

Així, Bosch compta amb una àmplia gamma de solucions que fomenten l'ús eficient de l'energia i aposten per la cura del medi ambient, aconseguint una major sostenibilitat. Es tracta de solucions capdavanteres que compten amb tecnologia d'última generació per a cobrir les necessitats i les demandes dels usuaris amb equips d'elevada eficiència energètica.

En aquest sentit, Bosch destaca les seves solucions connectades per a controlar la temperatura de la llar en temps real a través de les seves aplicacions mòbils. És el cas del controlador Junkers Easy CT 100, que amb tecnologia Wifi integrada, permet l'ajust de temperatura i la seva programació perquè l'habitatge sempre estigui a la temperatura desitjada evitant, a més, intervals de temps en els quals sigui necessari que la calefacció hagi de funcionar a màxima potència.

També destaca per la seva connectivitat el model Hydro de la gamma de bombes de calor aire-aigua Supraeco, ja que permet el seu ús a través de l'App Junkers Home. Una aplicació a la disposició de l'usuari final amb la qual és possible connectar-se directament a la bomba de calor per a canviar paràmetres com la temperatura de consigna, el programa de calefacció o de producció d'aigua calenta sanitària d'una forma ràpida i fàcil adaptades a les necessitats reals de la llar.

Així mateix, per a edificis comercials i industrials, Bosch aposta per l'eficiència i la innovació en les seves últimes solucions HVAC: calefacció, aire condicionat comercial i sistemes VRF. Així, la sèrie de climatització Air Flux de Bosch, un sistema VRF (cabal variable de refrigerant) de gran eficiència energètica, compta amb una àmplia gamma de potències (des dels 25kW als 90kW en un sol mòdul i fins als 270kW en combinacions) que s'uneixen a la seva practicitat, el seu disseny d'avantguarda i el seu ús senzill. A més, Bosch ha desenvolupat controladors intel·ligents per a la gestió completa de l'aire condicionat a mitjana i gran escala.

Quant a les solucions de calefacció comercial, Bosch continua ferma en la seva aposta per la màxima eficiència i el seu compromís amb els clients. En aquest sentit, destaca la caldera dempeus de condensació a gas d'última generació Condens 7000 F, d'alt rendiment i reduïdes dimensions i pes, amb un bloc de calor de fosa d'AL-SI, el principal avantatge de la qual és la seva robustesa hidràulica. Amb la gamma de controladors CC-8000 que l'acompanya s'adapta a les necessitats de qualsevol mena d'instal·lació, i s'integra fàcilment en el sistema de gestió central de l'edifici. La seva aplicació en un equip autònom de generació de calor RT Condens 7000 F per a la seva instal·lació en exterior és una solució que ofereix un major estalvi de temps, d'espai, a més d'una reducció de costos i una major eficiència energètica.

D'aquesta manera, Bosch Termotecnia mostra com és possible aconseguir màxima eficiència energètica i una reducció del consum d'energia si es compta amb les solucions adequades.