El Bilbao Exhibition Centri (BEC) acull la 1a edició de Iberquimia a la ciutat de Bilbao.

 

Bosch Industrial aporta la seva experiència en eficiència energètica en Iberquimia 2020

SINF 20095 BOSCH 201026

 

  • El pròxim 28 d'octubre el Bilbao Exhibition Centri (BEC) acull la primera edició de Iberquimia a la ciutat de Bilbao
  • Alejandro Baschwitz, cap nacional de vendes de Bosch Industrial, exposarà les diferents tecnologies i solucions d'avantguarda de la companyia en aquest àmbit.

Madrid, 26 d'octubre de 2020. El pròxim 28 d'octubre, el Bilbao Exhibition Centri (BEC) acull la primera edició de Iberquimia a la ciutat de Bilbao. Una trobada dirigida al sector químic d'Euskadi on es donarà a conèixer propostes en camps com el de l'eficiència energètica, la indústria 4.0 i el manteniment industrial, o el medi ambient.

En aquest congrés de la innovació industrial, Alejandro Baschwitz, cap nacional de vendes de Bosch Industrial, compartirà el expertise de la companyia en un tema essencial per a totes les empreses avui dia: l'eficiència energètica. Així, amb una ponència sota el nom “Eficiència Energètica en sales de calderes industrials” Baschwitz participarà en la cinquena edició de Iberquimia a Espanya exposant les diferents tecnologies i solucions d'avantguarda aplicades en sistemes de generació de calor per a augmentar l'eficiència energètica a les sales de calderes industrials, que es poden aconseguir mitjançant diverses innovacions.

Així, Bosch mostra la seva experiència en solucions eficients enfocades a un menor consum d'energia que són fruit de l'esforç constant de la companyia a aplicar les seves tecnologies més capdavanteres en tots els seus productes i de la seva preocupació contínua pel medi ambient, sent el segment de calderes industrials un dels més rellevants, a causa de la necessitat i a l'alta exigència dels diferents processos productius en els diferents sectors, que exigeixen cada vegada més una generació de calor neta i de major rendiment.

Tots aquells que estiguin interessats a acudir a aquest esdeveniment de caràcter gratuït, podran inscriure's a través de la web de
Iberquimia.